Fra 1. juni endrer vi kanalrekkefølgen. Men det betyr ikke noen verdens ting for deg som har skreddersydd din egen rekkefølge med fjernkontrollen! Her får du info om endringene – og guide til hvordan du kan sette sammen din perfekte kanalrekkefølge!

Dette er nytt (og nå må du holde tunga bent i munnen her):

  • NRK3/Super rykker ned fra plass 3 til plass 8 i rekkefølgen
  • TV 2 rykker opp fra plass 4 til plass 3
  • TV3 flyttes opp fra plass 6 til plass 4
  • MAX flyttes opp fra plass 8 til plass 6

For å unngå full forvirring og barn som ikke finner favorittkanalen på sitt vante nummer på kontrollen – sjekk guiden under, og sikre den kanalrekkefølgen som passer deg og dine aller best!

Da blir du nemlig ikke påvirket av eventuelle endringer i fremtiden heller.

Svar på spørsmål og en enkel how-to-guide:

Jeg har allerede gjort om på min kanalrekkefølge, hva skjer hos meg? Gledelig nyhet! Det skjer ingen verdens ting. Med mindre du går inn på dekoderen og gjør nye endringer selv. Så om du allerede har laget din egen kanalrekkefølge beholder du den sorteringen du har laget. Lucky you!

Jeg vil beholde kanalrekkefølgen slik den er i dag, kan dere hjelpe? Først av alt – vi skjønner at du vil beholde den rekkefølgen som sitter i hendene. Og selv om vi ikke har anledning til å endre tilbake for deg, er det ingen grunn til panikk. Hvis du er ‘helt avhengig’ av dagens rekkefølge kan du endre tilbake til denne under innstillinger på din dekoder.

Men hvordan endrer jeg rekkefølgen på dekoderen? Det er ganske enkelt! Altibox-knappen på fjernkontrollen tar deg til hovedmenyen. Bruk piltastene på sølvhjulet under til å navigere i meny-linjen, til du kommer til ‘innstillinger’. Klikk så ‘OK’. Velg menyvalg ‘kanaler’, og videre ‘sorter tv-kanaler’.
Altså: Hovedmeny > Innstillinger > Kanaler > Sorter tv-kanaler. Da er du på rett sted! Klikk ‘OK’ når du står på en kanal du vil flytte på. Bruk piltastene på sølvhjulet for å flytte kanalen til ønsket plassering. Klikk ‘OK’ igjen når du har funnet riktig plass. Den nye kanalsorteringen lagres da automatisk.

Men hva skjer med programopptakene mine dersom jeg har satt opptak på en kanal som bytter plassering? Programopptakene blir som før, uansett om kanalen skifter plassering. Ingen endring her altså. Så du kan fortsatt stikke på trening midt i yndligsprogrammet ditt, og finne det igjen under dine opptak når det passer deg å sige ned i god-stolen.

Meny