Julen er en stressende og aktivitetsfylt høytid. Heldigvis finnes det mange gode hjelpemidler i moderne teknologi. Vi har funnet frem til flere apper som kan gjøre julestria litt mindre strisom.

Nå som vi snart kan gå over til å telle timer fremfor dager frem til jul, kan det være greit å laste ned noen nye apper som på ulike måter hjelper deg med skape julehygge eller bistår med å få deg trygt gjennom julestresset.

Santa’s Bag

Denne appen gir deg full oversikt over venner og families ønskelister, ditt budsjett, dine gaveinnkjøp og mange andre hjelpsomme funksjoner. Ved å bruke Santa’s Bag kan du være sikker på at du har komplett kontroll, og ikke må ut på nærmeste bensinstasjon for å finne noe på julaften.

app_santasbag2

Last ned appen her ›

ShopGun

Før du skal handle inn gavene, må du finne dem, og med denne appen får du oversikt over hvor i ditt nærområde de gode prisene er. ShopGun gjør at du slipper å tråle butikkene i det kalde desemberværet for å finne de beste tilbudene. Jakten på et bra kjøp har aldri vært enklere!

app_shopgun2

Last ned appen her ›

Spotify

Det finnes egne apper som kun har julemusikk, men det er jo alltid en fordel å laste ned apper som har flere funksjoner. Spotify funker som musikkanal året rundt, og i juletiden er det enkelt å finne en rekke gode spillelister som skaper den gode julestemningen. Fra Prebz og Dennis’ ‘Nissen må skjerpe seg’ til Bing Crosbys klassiker ‘White Christmas’. Alt du vil ha!

app_spotify

Last ned appen her ›

CleverCards

Er du en av de som hvert år tenker at du skulle ha sendt ut et julekort til familie og venner, men aldri helt kommer i mål? Med denne appen kan du enkelt gjøre det på digitalt vis på e-post, Facebook eller sms. Og om du skulle ha god tid, har du i CleverCards også muligheten til å sende dem ut i fysisk format!

app_clevercards

Last ned appen her ›

Julespill for barn

Venting er for barn det verste med julen. Vente på at tegnefilmene begynner, vente på at bestemor kommer, vente på middagen, og ikke minst – vente på at julegavene skal åpnes. Heldigvis finnes det mange spill som kan bidra til å korte ned ventetiden.

For 2-4-åringen – Sago Mini Pet Café

«Sago Mini Pet Café» introduserer barnet for former, farger og tall. Lærerikt og underholdende, og en god første app for ditt barn å leke med. Disse appene har ingen kjøp i appen eller reklame fra tredjeparter.

app_petshop2

Last ned appen i App Store og i Google Play 

For 4-8-åringen – Disney Magic Kingdoms

Her kan man bli en av 50 millioner spillere som gjenopplever det magiske Disney-universet! Bygg din drømmepark, samle elskede karakterer fra blant annet Skjønnheten og udyret, Løvenes konge, Toy Story og Frost, og dra på oppdrag.

app_disneykingdom

Last ned den morsomme appen i App Store  eller i Google Play

For 8-40-åringen – Minecraft

Utforsk ulike verdener og bygg alt fra enkle hus til gigantiske slott. Her kan du velge om du vil spille i «kreativt modus» med ubegrensede ressurser eller «overlevelsesmodus», der du utformer våpen og rustninger for å holde de farlige skapningene på avstand. Minecraft har alt som utålmodige barn i alle aldre vil ha.

app_minecraft

Last ned den populære appen i App Store og i Google Play

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny