Løsningen er enkel i bruk, samtidig som den inneholder alle tjenester og funksjoner som trengs for å skape en god tv-opplevelse – for både store og små. Her er noen av fordelene du får med nye Altibox TV:

 

1. Programarkiv, start forfra og 500 timer med opptak

Tv-kanalenes sendeskjema passer ikke alltid inn i en travel hverdag. Heldigvis gir det praktiske programarkivet tilgang til favorittinnholdet ditt i en hel uke etter at sendetiden er over på de fleste kanaler. Gikk du glipp av starten på nyhetene (eller ‘Paradise Hotel’)? Frykt ikke! Med ‘Start forfra’-funksjonen kan du fullføre treningsøkten eller telefonsamtalen med bestemor uten å gå glipp av begynnelsen på yndlingsprogrammet. Nye Altibox TV gir deg også 500 timer med opptak som kan gjøres både på app og dekoder.

 

2. Velg det innholdet DU har lyst å se

I tillegg til en rekke faste kanaler kan du skreddersy din egen tv-pakke og velge blant mer enn 70 norske og internasjonale kanaler. Og ikke nok med det – du kan velge inn en rekke populære strømmetjenester med poengpakken i tv-abonnementet ditt, inkludert HBO Nordic, ABC Studios, Viasat FilmFavoritter og Toonix. Du slipper med andre ord å betale for innhold du ikke er interessert i.

 

3. Hele NRK-arkivet integrert i tv-portalen

Med nye Altibox TV får du også tilgang til hele NRK-arkivet rett på tv-en. Det betyr at du kan se de nyeste NRK-seriene når det måtte passe deg, samtidig som du får tilgang til klassikere og glemte perler fra så langt tilbake som de første NRK-sendingene på begynnelsen av 60-tallet. Kos deg med et dypdykk i arkivet og mimre tilbake til tidløse klassikere som ‘Lille lørdag’, ‘Fleksnes’, ‘Brødrene Dal’ og ‘Pelle Parafins Bøljeband’.

 

4. Se opptakene dine offline i Altibox-appen

Med den brukervennlige appen til mobil og nettbrett kan du se tv, opptak, serier og filmer når og hvor som helst. Last ned opptakene dine og se dem offline på hytta, på flyet eller på stranda i Spania! Appen fungerer i hele Europa og opptil fem enheter kan være tilkoblet samtidig. Hele familien kan med andre ord se på akkurat det de har lyst til – uten kompromiss.

 

5. Altibox Barn: Alt barneinnhold smart samlet på ett sted

‘Altibox Barn’ er et eget menyvalg i tv-portalen som gir familien en trygg og oversiktlig samlingsplass for alt barneinnhold. På den måten slipper du å klikke inn og ut av kanaler og strømmetjenester i jakten på barnas favoritter, samtidig som det er enkelt for barnehender å navigere i menyen. En vinn-vinn-situasjon for både store og små.

 

6. Strømmetjenesten ‘Godt Norsk’ inkludert i tv-pakken

Norsk film har virkelig markert seg internasjonalt de siste årene og det finnes mye god, norsk kvalitetsfilm. Med strømmetjenesten ‘Godt Norsk’ får du tilgang til norske filmer i alle sjangere, fra kjente spillefilmer og animasjonsfilmer til kortfilmer og dokumentarer. Og det beste av alt? Med nye Altibox TV får du tjenesten helt kostnadsfritt!

 

7. Altibox + Apple TV = sant

Med Altibox-appen for Apple TV 4 eller 4K kan du ta med deg tv-innholdet dit du er. Se opptak, live-tv, programarkiv og strømmetjenestene du abonnerer på hvor du vil, enten det er i kjellerstua, på barnerommet eller på hytta.


Kort oppsummert gir nye Altibox TV deg en enorm valgfrihet og en brukervennlig løsning med en liten og moderne dekoder som gir sylskarpe bilder og en av de beste oppløsningene på markedet.

Er du klar for å bytte ut den gamle dekoderen med nye Altibox TV? Oppgrader her