Splitter nytt Ylvis-show, lidenskapelig kokkekunst, kjendishjernekamp og halsbrekkende bilstunts. TVNorge byr på en flott bukett av nye programmer i høst. Her er noen av høydepunktene.

 

Ylvis på holmen med Calle og Magnus

Ylvis-brødrene er tilbake med et heidundrandes show spekket med seg humor, galskap, musikk og slapstick. Som vanlig har de fått med komikerkollegaene Magnus Devold og Calle Hellevang-Larsen, og når gjengen bak publikumssuksessen «I kveld med YLVIS» returnerer til TV-skjermen i høst lover de at det blir det mindre talk og mer show!


Alle mot alle

I dette splitter nye humoristiske gameshowet skal Jon Almaas og Henriette Steenstrup finne ut hvem som er landets smarteste kjendiser. «Alle mot alle» er et spørreprogram der kjente nordmenn møtes til en beinhard og underholdende hjernekamp. Fordelt på lag på to og to skal kjendisene bevise hvem som vet mest om det meste. I hvert program møtes lagene til en humorfylt, men prestisjetung, kunnskapskrig der hvert poeng kan bli avgjørende.


MasterChef Norge

I høst kommer verdens største og mest suksessfulle matprogram endelig i norsk versjon! 16 amatørkokker fra hele landet skal konkurrerer mot hverandre i kokkekunst og bli bedømt av noen av Norges fremste matkjennere. Til slutt vil en person stå igjen som Norges nye MasterChef. Dommerpanelet består av Lise Finckenhagen, Jonathan Romano og Maj-Britt Aagaard.


Top Gear Norge

Et av verdens mest kjente tv-konsepter, britiske Top Gear, kommer endelig i helnorsk versjon. Tv-veteran Petter Schjerven, musiker og programleder Esben «Dansken» Selvig og supersjåfør Fredric Aasbø har fått æren av å lede programmet, og reiser Norden rundt på jakt etter de feteste bilene og mest halsbrekkende stuntsene. En stor gladnyhet for alle motorentusiaster!


Synnøve rydder opp – kjendis

Synnøve Skarbø elsker å rydde, og sammen med interiørstylist John André Hanøy skal hun denne høsten hjelpe kjente nordmenn med å få orden i hjemmekaoset. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal kjendiser som Thomas og Annette Walther Numme, Jon Almaas, Per Sandberg og Bahareh Letnes, Thomas Felberg og Ingrid Gjessing Linhave, samt TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot.


71° nord (sesong 22)

Ingen høst uten 71° nord! I den 22. sesongen av det som har blitt et av Norges mest populære tv-konsepter, skal 12 deltakerne gjennom harde prøvelser i majestetisk norsk natur. Denne gangen starter konkurransen i storslagne omgivelser i Frafjord i Ryfylke, mens finalen som vanlig skal utkjempes på Nordkapplatået, hvor en verdig vinner kan innkassere seieren og dra hjem med ny bil og en solid pengepremie.


Kongen befaler (sesong 2)

Gullruten-vinneren er tilbake med Atle Antonsen i rollen som den allmektige og o’store programleder. Årets underdanige paneldeltakere er Jon Almaas, Calle Hellevang-Larsen, Maria «Piateed» Stavang, Magnus Devold og Mia Hundvin. I hvert program må deltakerne løse absurde praktiske utfordringer på mest mulig kreativt og effektivt vis. Hvordan legger man en brødskive i brødristeren fra lengst mulig avstand? Hvem spiser nest mest medisterkaker? Og hvordan lager man et spektakulært sprangridningsshow uten hest?

Meny