Våre åpningstider i påsken

Onsdag 17.04: kontoret stenger kl. 12, support på telefon som vanlig.

18.04 – 22.04:
Vårt kontor er stengt.
Teknisk support på telefon fra kl. 10:00 – 16:00.
Er du Altibox kunde har vi support hele døgnet, alle dager.

Vi i Bruse ønsker dere alle en riktig god påske! 🐥

Årets påskekrim – spennende godsaker i vente!

Er du blant dem som forbinder påske med spenning, frysninger og TV-titting fra halvveis bak påskeputa? Da vil du kanskje sette pris på en oversikt over årets påskekrim, så slipper du å orientere deg selv.

web_wisting

Wisting
TV 3: 11. april
Norgeshistoriens mest påkostede serie er basert på Jørn Lier Horsts suksessfulle krimunivers med samme navn. William Wisting er en hardtarbeidende politietterforsker som ofrer alt – inkludert familielivet– for jobben. Barna er blitt voksne og kona har gått bort, mens julefeiringen trues av norgeshistoriens største seriemordersak. Samtidig begynner journalistdatterens reportasje om en ensom avdød nabo å krysse politietterforskningen.


Besett av ein seriemordar
NRK TV: 12. april (alle episodene)
NRK1: 14. april (alle episodene)
Amélie Delagrange, en 22 år gammel student, blir funnet drept. Etterforsker Colin Sutton settes på saken, som vokser seg stadig større. Politi og presse ser raskt likheter mellom dette drapet og et annet, uoppklart drap på en ung kvinne.
Serien i tre deler er basert på den sanne historien om Levi Bellfield, en av Englands farligste seriemordere.


web_agata

Agatha Christie: Mord etter alfabetet
TV 2: 19. og 20. april

John Malkovich har hovedrollen i årets andre påskekrim i fire deler på TV 2. «Agatha Christie: Mord etter alfabetet» (originaltittel «The ABC Murders») er basert på Agatha Christies roman med samme navn. Krimserien omtales som en av de beste novellene med mesterdetektiv Poirot.
Året er 1933 og en morder herjer i Storbritannia, kun kjent som «ABC» ved spor han legger igjen etter hvert drap. Den pensjonerte detektiven Hercule Poirot starter etterforskningen for å finne morderens identitet.


Nedgravde hemmeligheter, sesong 3

NRK TV: 12. april (alle episodene)
NRK 1: 15.-17. april
«Cold-case»-etterforskerne Cassie og Sunny kjenner vi fra tidligere påsker, og nå er den britiske serien tilbake med tre nye episoder.
Menneskelige levninger blir funnet i veikanten ved en motorvei utenfor London. Det viser seg å være Hayley Reid, en 16 år gammel jente som forsvant på vei til fest. Cassie og Sunny tar saken og sirkler etter hvert inn fire mistenkte. Men hvem av dem er drapsmannen?
To serier står på krimmenyen hos TV 2 denne påsken. «Cheat» er en moderne intens thriller, mens den andre er basert på Agatha Christies mørke novelle «The ABC Murders».


web_cheat

Cheat
TV 2: 17. og 18. april
«Cheat» er en intens thriller sentrert rundt et farlig forhold mellom universitetsprofessor Leah og hennes student Rose. Etter flere hendelser eskalerer ting mellom de to som kan få fatale konsekvenser. Med to skarpe vesener hvor ingen vil gi seg, vil «Cheat» holde seerne på pinebenken fra begynnelse til slutt. Hvor langt er vi villige til å gå for det vi tror på og til hvilken pris?


Superkrim

NRK Super og NRK TV: 13.-20. april
Episodene legges også ut på nrksuper.no
Det blir spenning for hele familien når NRK Super-redaksjonen også i år må løse underlige mysterier i løpet av påsken. «Superkrim» byr på åtte enkeltstående dramaepisoder med spennende mysterier og forbrytelser hvor kjente profiler deltar som skurk, mistenkt eller detektiv.

Meny