Google Nest Wifi

FAST LAVPRIS: Kun kr. 39,-/md. per enhet

Som kunde hos oss kan du få Google Nest Wifi for kun kr. 39,- per stykk per måned, med rentefri nedbetaling over 36 måneder. Og hvis du vil betale hele summen på din neste faktura, går det også helt fint.

ruter

Raskt og enkelt oppsett

Bruk Google Home-appen til å opprette et nettverk og kom deg på nettet ved en enkel installasjon. Du trenger ikke være teknisk kyndig.

Nyttig foreldrekontroll

Bruk foreldrekontroll for å styre hvor mye tid barna bruker på nettet.

Smart appstyring

Bruk Google Home-appen til å sjekke nettverkshastigheten*, opprette gjestenettverk og dele passord**, ta nettpauser, og bestem hvilke enheter som skal prioriteres for raskere hastigheter.

Vår anbefaling: Flere rutere for best opplevelse

Vi vet at flere ønsker tv-en tilkoblet til nettet, uten kabling fra hjemmesentralen. Det blir straks mulig med ruteren!

Derfor anbefaler vi å bygge wifi-nettverket med flere rutere. Disse har inntil 25 prosent bedre dekning enn punktene, og har porter til tilkobling av tv, alarm og andre enheter. Les mer om forskjellene på ruter og punkt:

ruter1

Ruter

Bedre dekning og opptil dobbelt så høy hastighet som punktet. Har porter for tilkobling av enheter som alarm, tv-dekoder og spillkonsoll. Utvid nettverket med flere rutere for best mulig dekning og større fleksibilit

punkt

Punkt

Punktet inkluderer høyttaler og Google-assistent, som gjør at du kan sette wifi-en på pause med bare stemmen din. NB! Husk at du alltid må ha en ruter koblet til hjemmesentralen.

Sikkerhet som ligger ett skritt foran

Ruteren oppdateres automatisk slik at du får nye funksjoner og nettverket beskyttes.

Strøm raskt

Jobber i bakgrunnen og sørger for at wifi-forbindelsen aldri mister pusten. Så kan du surfe raskt og stabilt hvor du vil i hjemmet. Plasser Google-enhetene smart og få stabilt nett helt ut på terrassen!*

 

*Boligens størrelse, byggematerialer og planløsning kan ha innvirkning på wifi-signalets rekkevidde. For større boliger samt boliger med tykke vegger eller smal planløsning kan det være nødvendig å bruke flere wifi-rutere og wifi-punkter for å få dekning overalt. Styrken og hastigheten på signalet avhenger av nettleverandøren din.

Nettpause ved middagstider?

Med foreldreinnstillingene kan du administrere skjermtid, begrense innhold som er uegnet for barn og sette wifi-en på pause for bestemte enheter, når det passer deg.


Hvilket Google Nest Wifi-system passer best for deg?

Med Nest Wifi får du rask og pålitelig dekning i hele hjemmet.* Visste du at ett wifi-punkt pr. etasje er et svært godt utgangspunkt?

Illustrasjon av en liten bolig med ett enkelt wifi-punkt markert med en grønn sirkel plassert sentralt i boligen.

Opptil 80 kvm.

Illustrasjon av en middels størrelse bolig med to wifi-punkt markert med grønne sirkler plassert på motsatt ende av boligen.

80-170 kvm.

Illustrasjon av en tre-etasjers bolig med tre wifi-punkt markert med grønne sirkler plassert én i hver etasje av boligen.

170+ kvm. eller flere etasjer.

Illustrasjon av en større bolig med en stor pipe midt i huset som forstyrrer wifi-signalet. Tre wifi-punkt markert med grønne sirkler er plassert på ulike steder rundt pipa

Vanskelige dekningforhold.


Anbefalt oppsett av Google Nest Wifi

Her finner du noen eksempler som kan hjelpe deg å sette opp ditt Google Nest Wifi-nettverk.

Les mer om dette her.


Trenger du nett på andre enheter?

Alt annet utstyr, som alarm eller spillmaskiner, som skal kobles til internett, må kobles til gjennom en switch bak første Google Nest Wifi-punkt for at ditt trådløse nett skal fungere optimalt. Trenger du switch, finner du våre anbefalinger her:

www.komplett.no/kampanje

Meny