Kombinasjonen av lynrask kablet fiber fra Altibox og den brukervennlige teknologien fra Google Wifi vil gi deg godt trådløst nett der du trenger det mest. Du kan enkelt sette det opp selv i løpet av 15 minutter!

Alle ønsker seg skikkelig wifi-dekning hjemme, men frem til nå har mange opplevd at teknologien er vanskelig. Altibox har derfor inngått en eksklusiv avtale med Google.​

Google er en verdensledende leverandør av smarte og brukervennlige tjenester. Google Wifi-rutere er allerede grundig testet i mange norske hjem, og er blitt populære i hele verden på grunn av sin brukervennlighet.​ Med Google Wifi får du et fleksibelt system med en rekke muligheter.

Den gode Altibox-opplevelsen også trådløst!

Som kunde hos Altibox vil du få tilbud om Google Wifi til en fordelaktig pris i løpet av sommeren!

Det beste med Google Wifi:

 • Et veldig brukervennlig trådløst system
 • Sørger for godt trådløst nett der du trenger det mest
 • Små, lettplasserte rutere – sett dem der du vil ha dekning
 • Din enhet kobler seg automatisk til det beste signalet
 • Du kan enkelt sette det opp selv i løpet av 15 minutter
 • Full styring via app uansett hvor du er:​
  Foreldrekontroll
  Innholdsfilter
  Gjestenett
  Vennehjelp
  Support
«En eksepsjonelt enkel måte å få bedre WiFi hjemme på» Tek.no

Slik fungerer Google Wifi

I stedet for å ha én enslig ruter i hjemmet, plasseres to, tre eller flere små nettverksbokser (noder) på strategiske steder i boligen, i det som kalles mesh eller maskenettverk. Nettverksboksene kommuniserer med hverandre i et eget beskyttet trådløst nett. De har én jobb: Å samarbeide for å gi best mulig hastighet til din mobil, nettbrett og så videre.

En av fordelene med mesh er at du kan flytte rundt på boksene til du oppnår et resultat du er fornøyd med. Du kan også bygge ut og utvide systemet med så mange enheter du ønsker. Enhetene dine kobles automatisk til den boksen som har best signalstyrke. Har du bolig med stor grunnflate eller har bruksarealet spredt over flere tilbygg, vil en mesh-løsning vanligvis være en bedre løsning enn en enslig ruter. Det samme gjelder i boliger av betong og mur, og i boliger med vannbåren varme mellom etasjene.Spørsmål og svar
Meny