Nok en annerledes påske nærmer seg, men vi må gjøre det beste ut av den. Fjellet er for alle og vi krysser fingrene for et nydelig påskevær ☀️

Onsdag 31.mars:
Normal support frem til kl. 12:00, teknisk support på telefon fra kl. 12:00 – 16:00.
Skjærtorsdag til og med 2. påskedag:
Teknisk support på telefon fra kl. 10:00 – 16:00.
Er du Altibox kunde har vi kundeservice alle dager, hele døgnet.

Du kan bytte/hente nytt utstyr alle dager. Vi har to pick-up plasser; Klemmavegen 16, Gol og Paddedokk på Nesbyen. Ring oss på forhånd for å gjøre en avtale.


Årets påskekrim 🐥

NRK satser tradisjon tro tungt på påskekrim. Nye serier er Grace og Mordene i Pembrokeshire, i tillegg kommer det nye sesonger av McDonald & Dodds, The Bay og Nedgravde hemmeligheter. Samtlige serier legges ut på NRK TV 26. mars.

McDonald & Dodds

MCDonald & Dodds på NRK1: Fredag 26.mars kl. 22:15
De høyst ulike etterforskerne McDonald og Dodds utgjør et uvanlig par. Sammen løser de vanskelige saker i Bath i England.


The Pembrokeshire Murders. Foto: ITV

Mordene i Pembrokeshire på NRK1: Torsdag 1. april
En etterforsker gjenåpner to uløste drapssaker fra 80-tallet. Nye etterforskningsmetoder knytter drapene til en rekke nylige innbrudd. Inspirert av den sanne historien om seriemorderen John Cooper.


Unforgotten. Foto: NRK

Nedgravde hemmeligheter på NRK1: Fredag 2. april
Cassie Stuart har ansvaret for etterforske drap som ble begått for mange år siden og først avdekket nå. Serien går under navnet Nedgravde hemmeligheter i Norge og har blant annet vært populær påskekrim.


Grace på NRK1: Mandag 5. april
Brighton-etterforsker Roy Grace, kjent fra Peter James-bøkene, virker fortapt i gamle uløste saker. Han er besatt av forsvinningen til sin elskede kone.


Påskekrim på TV 2:
James Nesbitt-serie og ny sesong av Sommerdahl-mordene. TV 2 byr på den nye serien Bloodlands, fra produsentene av The Bodyguard og Line of Duty. James Nesbitt (The Missing) har hovedrollen som etterforsker Tom Brannick.

Bloodlands. Foto: BBC

Bloodlands på TV 2 og TV 2 Sumo: Lørdag 3. april
Den nordirskepolitietterforskeren Tom Brannick kobler et selvmordsbrev til en gammel og beryktet kriminalsak. Koblingen får enorm personlig betydning for Brannick selv.


The Sister. Foto: ITV

The sister på TV 2 Sumo: Torsdag 25. mars
Nathan har en grusom hemmelighet som han i lang tid håpet ville forbli gravlagt og som han har jobbet hardt med å gjøre opp for. Et tiår senere lever han i et forpliktet liv som ektemann blir han satt ut når Bob, en kjenning fra fortiden, dukker opp med sjokkerende nyheter.


Sommerdahl-mordene. Foto: TV 2

Sommerdahl-mordene på TV 2 Sumo: Torsdag 25. mars
TV 2: Mandag 29. mars

Dan Sommerdahl er en vel ansett etterforsker, lidenskapelig engasjert i sitt arbeid. Han deler arbeidsplass med sin kone, Marianne, som er sjef for kriminalteknikerne. Det nærmer seg 25 års bryllupsdag, men Marianne vil skilles.


Påskekrim på strømming: Tobias Santelmann i Den som dreper: Mørket

Den som dreper mørket sesong 2. Foto: Viaplay

Strømmetjenestene har også nye krimserier å friste med. På Viaplay dukker Exit-aktuelle Tobias Santelmann opp i hovedrollen i sesong 2 av Den som dreper: Mørket. Hele sesongen slippes 28. mars.


Vi ønsker dere alle en riktig God Påske! 🐣🍊🍫

Meny