Er du klar for påskeferie?

I år kommer påsken tidlig, men hva er vel bedre enn å slappe av på sofaen etter en herlig skitur, med godis fra påskeegget og en spennende krimserie på tv?

Skal du på påskeferie uten wifi-dekning?
Da anbefaler vi deg å laste ned dine favoritter i Altibox-appen.

Ellers vil vi tipse deg om våre selvhjelpsguider, Hjelp til selvhjelp.
Her kan du få nyttige tips & triks, og hjelpe deg selv om du skulle oppleve noen problemer.

Våre åpningstider

Palmehelgen (lørdag og søndag): Kontoret er stengt.
Er du Altibox kunde har vi døgnåpen support på telefon.
For våre andre kunder har vi lokal teknisk support på telefon fra kl. 10:00 – 16:00.

Mandag og tirsdag 25-26.mars: Kundemottak og lokal kundeservice fra kl. 08:00 – 15:30.
Døgnåpen support på telefon for våre Altibox kunder.
For våre andre kunder har vi lokal teknisk support på telefon fra kl. 15:30 – 21:00.

Onsdag 27.mars: Kundemottak og lokal kundeservice fra kl. 08:00 – 12:00.
Døgnåpen support på telefon for våre Altibox kunder.
For våre andre kunder har vi lokal teknisk support på telefon fra kl. 12:00- 16:00.

Skjærtorsdag – 2. påskedag: Kontoret er stengt.
Er du Altibox kunde har vi døgnåpen support på telefon.
For våre andre kunder har vi lokal teknisk support på telefon fra kl. 10:00 – 16:00.

Årets påskekrim

Når påsken nærmer seg, er det ikke bare tid for Kvikk-lunsj og Solo, men også for spennende krim-mysterier i form av påskekrim. I tradisjonens ånd gir vi deg oversikten over årets påskekrim.

Påskekrim på NRK:

«I famnen til ein mordar» (The Sixth Commandment) er krimmen NRK sparker påsken i gang med. Dette er en kritikerrost britisk krim, basert på en sann historie fra 2017. Drapene på Peter Farquar og Anne Moore-Martin er en av de mest komplekse kriminalsakene i nyere britisk historie.

«I famnen til ein mordar» på NRK1 fra lørdag 23. mars kl. 21.30, og er tilgjengelig på NRK TV fra 22. mars.

Ashley Jensen er DI Ruth Calder og Alison O’Donnell er DI ‘Tosh’ McIntosh i årets sesong av Shetland. Foto: BBC / ITV

«Shetland» er nok en gang tilbake på NRK, denne gangen med ny detektiv spilt av Ashley Jensen. Etter mange år borte fra hjemtraktene vender Ruth Calder tilbake til Shetland på grunn av et sårbart vitne til et gjengdrap. «Shetland» Sendes på NRK fra mandag 25. mars ca. 21.10, og finnes på NRK TV fra den 22. mars.

«Blue Lights» er en kritikerrost politiserie fra Belfast. Gjennom seks episoder følger vi tre politibetjenter som alle er nye i jobben: Idealistiske Grace, partner Stevie med eit langt mørkere syn på verden og unge Tommy. I tillegg til å skildre politilivet frå innsida, er serien også eit portrett av dagens Belfast, skriver NRK.

«Blue Lights» finner du i appen NRK TV fra 22. mars.

Ellers er «Vera» også tilbake på statskanalen, med både tre nye episoder og ny makker. Du har kanskje sett han før, det er nemlig Joe Ashworth fra sesong 5 som er tilbake.

«Vera» sendes på NRK1 fra torsdag 28.3 ca. kl. 21.10, og finnes på appen NRK TV fra den 22. mars.

Fikk du ikke nok av «24 stjerners julekalender», kan du glede deg over at Markus Neby er tilbake med ny reality, nemlig «Påskekrimlekene».

– Dette er et program hvor kjente folk konkurrerer i å meste den tradisjonelle påsken på hytta, hvor de som utfører oppgavene dårlig blir drept på morbid vis. Dessverre, forklarer programleder Markus Neby i en pressemelding fra NRK.

«Påskekrimlekene» har premiere 23.03 i NRK TV og på NRK1.

I årets superkrim på NRK har Jon Almaas blitt leder for et grønnere og mer miljøvennlig NRK. Han innfører strenge miljøtiltak og regler, og krever at alle følger disse slik at NRK kan bli Norges grønneste bedrift. Vi regner med at årets superkrim blir gøy for barna som alltid!

Påskekrim på TV2:

«Agatha Christie: Mord er ingen sak» («Murder is easy» originalt) er basert på Agatha Christies kriminalroman med samme navn, og var en av de mest sette britiske dramaseriene på BBC i fjor.

Serien følger den unge og ambisiøse Luke Fitzwilliam, som ankommer England fra Nigeria. På toget til London møter han den eldre Miss Pinkerton, og får høre at det er en morder løs i den anstendige landsbyen Wychwood-Under-Ashe. Lokalbefolkningen tror landsbyens mange dødsfall er ulykker, men Miss Pinkerton mistenker noe annet.

«Agatha Christie: Mord er ingen sak» sendes lineært på TV 2 torsdag 28. – fredag 29. mars kl. 21.40.

«The Marlow Murder Club» følger den pensjonerte arkeologen Judith Potts (Samantha Bond) som bor alene i den fredelige byen Marlow, hvor hun fyller tiden med å lage kryssord for lokalavisen. Under en av hennes regelmessige svømmeturer i elven hører hun et pistolskudd fra naboens hage, og tror med det samme et brutalt mord har funnet sted.

Når politiet ikke tror å teorioen hennes, starter Potts sin egen mordetterforskning sammen med hundepasseren Suzie (Jo Martin) og prestekonen Becks (Cara Horgan). «The Marlow Murder Club» er basert på den internasjonale bestselgeren av forfatter Robert Thorogood, også kjent for den globale suksessen «Death in Paradise».

«The Marlow Murder Club» har premiere 25. mars på TV 2 Play.

«Dalgliesh» er en britisk krimdramaserie basert på Adam Dalgliesh-romanene av P.D. James. Serien følger hovedpersonen Dalgliesh (Bertie Carvel) og hans kolleger Kate Miskin og D.S. Daniel Tarrant mens de etterforsker ulike drapssaker. Handlingen strekker seg fra 1970-tallets England til moderne tid, og serien har blitt rost for å fange essensen av James’ litterære verk.

«Dalgliesh» er tilgjengelig på TV 2 Play og sendes lineært fra mandag 25. mars – onsdag 27. mars kl. 21.40.

«Professor T» er nok en britisk krimserie, som følger Jasper Tempest, kjent som Professor T; en arrogant og uforskammet kriminolog ved Cambridge University. Han blir kontaktet av sin tidligere elev, politietterforsker Lisa Donckers, når et voldelig overfall viser seg å ha sammenheng med lignende episoder fra år tilbake.

Serien er tilgjengelig fra 1. mars på TV 2 Play.

«Hidden Assets» som var fjorårets påskekrim på TV 2, er tilbake med en ny sesong tilgjengelig på TV 2 Play. Denne gangen avdekker et narkotikaraid utført av CAB i Irland diamanter som er tilknyttet en rekke terrorangrep i Belgia. Den irske etterforskeren Emer Berry må samarbeide med den Belgiske etterforskeren Christian de Jong for å komme til bunns i de sammenhengende sakene.

«Hidden Assets» sesong 2 ligger ute på TV 2 Play.

Er du klar for å bli ferdig med krim i slutten av påsken, kan du fra og med første påskedag, det vil si 31. mars, få et gjensyn med «Badehotellet» som returnerer med sin tiende og siste sesong.

Påskekrim Viaplay:

«Wisting» er tilbake, og det er selvsagt Sven Nordin som er i rollen som etterforsker William Wisting også denne gangen. Det er sesong 4 som kommer i år, to år etter sesong 3 hadde premiere.

I den nye sesongen er vi tilbake i Larvik en tilsynelatende idyllisk sommerkveld hos familien Greenwood. Men morgenen etter blir en hotellansatt funnet drept, og seks år gamle Clifford Greenwood er sporløst forsvunnet.

Wisting har premiere 24. mars på Viaplay. Alle fire episoder slippes på premieredagen.

Usikker på om du har nok hastighet til påskeunderholdningen? Vurderer du å oppgradere ditt abonnement?

Ikke nøl med å ta kontakt med vårt kundeserviceteam! De er her for å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen som passer for deg.