Julen er en stressende og aktivitetsfylt høytid. Heldigvis finnes det mange gode hjelpemidler i moderne teknologi. Altibox har funnet frem til flere apper som kan gjøre julestria litt mindre strisom.

app_santasbag2
Santa’s Bag

Denne appen gir deg full oversikt over venner og families ønskelister, ditt budsjett, dine gaveinnkjøp og mange andre hjelpsomme funksjoner. Ved å bruke Santa’s Bag kan du være sikker på at du har komplett kontroll, og ikke må ut på nærmeste bensinstasjon for å finne noe på julaften.

Last ned appen her ›


app_shopgun2
ShopGun

Før du skal handle inn gavene, må du finne dem, og med denne appen får du oversikt over hvor i ditt nærområde de gode prisene er. ShopGun gjør at du slipper å tråle butikkene i det kalde desemberværet for å finne de beste tilbudene. Jakten på et bra kjøp har aldri vært enklere!

Last ned appen her ›


app_spotify
Spotify

Det finnes egne apper som kun har julemusikk, men det er jo alltid en fordel å laste ned apper som har flere funksjoner. Spotify funker som musikkanal året rundt, og i juletiden er det enkelt å finne en rekke gode spillelister som skaper den gode julestemningen. Fra Prebz og Dennis’ ‘Nissen må skjerpe seg’ til Bing Crosbys klassiker ‘White Christmas’. Alt du vil ha!

Last ned appen her ›


Julespill for barn

Venting er for barn det verste med julen. Vente på at tegnefilmene begynner, vente på at bestemor kommer, vente på middagen, og ikke minst – vente på at julegavene skal åpnes. Heldigvis finnes det mange spill som kan bidra til å korte ned ventetiden.

app_petshop2
For 2-4-åringen – Sago Mini Pet Café

«Sago Mini Pet Café» introduserer barnet for former, farger og tall. Lærerikt og underholdende, og en god første app for ditt barn å leke med. Disse appene har ingen kjøp i appen eller reklame fra tredjeparter.

Last ned appen i App Store og i Google Play 


app_disneykingdom
For 4-8-åringen – Disney Magic Kingdoms

Her kan man bli en av 50 millioner spillere som gjenopplever det magiske Disney-universet! Bygg din drømmepark, samle elskede karakterer fra blant annet Skjønnheten og udyret, Løvenes konge, Toy Story og Frost, og dra på oppdrag.

Last ned den morsomme appen i App Store  eller i Google Play


app_minecraft
For 8-40-åringen – Minecraft

Utforsk ulike verdener og bygg alt fra enkle hus til gigantiske slott. Her kan du velge om du vil spille i «kreativt modus» med ubegrensede ressurser eller «overlevelsesmodus», der du utformer våpen og rustninger for å holde de farlige skapningene på avstand. Minecraft har alt som utålmodige barn i alle aldre vil ha.

Last ned den populære appen i App Store og i Google Play


app_matprat
Matprat

Hvordan blir ribbesvoren sprø? Hvor lenge skal pinnekjøttet vannes ut? Hva er best tilbehør til torsk? Julemat lager man stort sett bare en gang i året, så da er det lett å glemme noe. I stedet for å risikere å ødelegge julemiddagen kan du «joksa litt», som Ingrid Espelid Hovig sa, og få gode tips og råd (og oppskrifter på julekakene) på Matprat-appen.

Last ned appen i App Store og i Google Play 


app_quizkampen
Quizkampen

Quiz er en obligatorisk del av julen i mange familier, og nå er det enklere enn noen gang. Quizkampen er et av de mest kjente brettspillene i Norge, og har en veldig fin app som kan skape både familieglede og kameratslig krangel i julen.

Last ned appen i App Store og i Google Play


app_altibox
Altibox

God underholdning er en viktig del av julen, og med Altibox-appen har du alt du vil se tilgjengelig overalt. Her har du tilgang til både de gode, gamle klassikerne innen både tv og film, og har selvsagt også mulighet til å finne nye favoritter.

Last ned appen ›

 

Meny