Når verden står på hodet og ingen vet hvordan jula blir, er det godt at noe er som det alltid har vært. Her er en oversikt over årets julekalendere!

Gode gamle klassikere fra NRK

Om du er i det nostalgiske hjørnet og ønsker å mimre tilbake til barndommen, byr NRK nett-tv på en rekke klassiske julekalendere. Finn fram teppet og julekakene og se disse favorittene i strømmetjenesten NRK TV som du finner i Altibox-menyen – akkurat når det passer deg:

Jul i Skomakergata: Serien fra 1979 er for mange den ultimate julekalenderen, og nå kan du igjen telle ned til jul med nellikspiker i appelsinen sammen med Jens Petrus, Tøflus, bakermester Snipp og alle de andre i Skomakergata.

Teodors Julekalender: Den søte bamsen Teodor dukket først opp i barne-tv-programmet ‘Så rart’ på midten av 70-tallet, og fikk etter hvert sin egen julekalender på NRK. I hver episode får Teodor og Eli Rygg besøk av celebre gjester, blant andre Labbetuss og Skomaker Andersen.

Vertshuset den gylne hale: Nok en favoritt, og den første og eneste julekalenderen hvor alle skuespillerne snakker både norsk og tegnspråk. Vi får bli med de ansatte i juleforberedelsene og når de tar imot nye gjester hver dag fram til julaften.

Meny