NRK-begrepet ‘barne-tv’ har etablert seg i språket vårt, og har for mange fått betydelig større plass i hverdagen enn den lille halvtimen fra seks til halv sju.

Det finnes uendelig med underholdning som kniver om oppmerksomheten til små hjerner – alt fra ellevill animasjon, til ekte historier, lærerike serier og tidløse klassikere.

Våre anbefalinger er håndplukket med fokus på inspirasjon, nostalgi og læring, hentet fra vår inkluderte strømmetjeneste Godt Norsk, NRK TVs fantastiske barneunivers (som du også strømmer kostnadsfritt), og et knippe av strømmetjenestene du kan velge med poengene i tv-pakken din.

 

Til små politispirer 👮‍♀️

Barnebokseriene om LasseMajas detektivbyrå og Detektivbyrå nr. 2 er blitt superpopulære, og kan både leses og lyttes til. Her kommer krimmen til live på skjerm!


Fengende reality 🐯

Virkelighet kan ofte være mer fascinerende enn fiksjon. Her er tre serier som hele familien kan elske!Lærerik underholdning 👩‍🏫

Nysgjerrig! Det er kanskje det ordet som beskriver barn best? Det finnes haugevis av lærerik underholdning for de yngste.Tidløse favoritter ⏳

Noen karakterer fengsler barn på en helt spesiell måte. Den hvitsminkede, langhårede, strenge og fascinerende ‘Kaptein Sabeltann’ er blant disse. I den helt andre enden av skalaen finnes to bestevenner med hvert sitt kosedyr: Karsten og Petra. Her ser du barnefavorittene.


Meny