Du er kanskje godt vant med høy fart på wifi-en i stua, men på soverommet eller i kjellerstua lugger det litt? Med Google Wifi kan du få raskt og stabilt internett i alle rom. Men nettet kan jo by på utfordringer som ikke bare gjelder hastighet.

Du har kanskje barn som ‘bare må’ sjekke mobilen, nettbrettet eller spille online nesten hele tiden, nesten hele døgnet?

Sett de på pause!

Når barna trenger en time-out fra nettet, kan du superenkelt sette wifi-en til utvalgte enheter på pause. Leggetid? Middag? Leksetid? Mobilen og nettbrett frister – og det er ikke alltid så enkelt å styre seg selv! Med Google Wifi-appen kan foreldre styre enheten(e) med ett enkelt tastetrykk.

I tillegg kan du sette et fast pausetidspunkt på barnas nettbrett, pc eller mobil hver dag i appen: For eksempel ved leggetid.

Blokker uønskede nettsider

Kanskje du er litt bekymret for at barna skal ramle innpå en masse nettsider som de aldri burde sett?
I Google Wifi appen setter du kjapt og enkelt på ‘Google SikkertSøk’ som blokker millioner av uønskede nettsider fra å bli vist på ditt barns pc, mobiltelefon eller nettbrett.

Med wifi-punkt fra Google får du altså både bra signal på internett i hele hjemmet, mulighet til å sette opp gjestenett og bedre kontroll over familiens nettbruk!

Les mer og bestill Google Wifi

Meny