Pressemelding

Gol, Mai 2021 — Bruse AS har gleden av å informere om et strategisk samarbeid med DEFA AS som leverandør av elbillading. Avtalen betyr at Bruse nå vil tilby kvalitetsløsninger for elbillading i tillegg til Altibox fiberbredbånd, “streaming” og TV-underholdning.
Bruse bygger ut og leverer fiberbredbånd fra Altibox i Hallingdal. Vi har et levende engasjement for naturen, miljøet, “hyttehallingen” og menneskene som bor her. Derfor skal våre løsninger alltid være bærekraftige og framtidsretta. Bruse er eid av Hallingdal Kraftnett Holding og Hemsedal Energi Holding. Til sammen har vi over 100 års erfaring med å levere samfunnskritisk infrastruktur og ren energi til hus, bedrifter og hytter i dalen.

“Som en forløper til dette unike samarbeidet ble det etablert et utviklings- og teknologisamarbeid mellom Hallingdal Kraftnett og DEFA i 2020. Dette samarbeidet går ut på å utvikle løsninger som både sluttbruker og nettselskapet kan nyte godt. Målet er at alle kunder skal ha anledning til å bruke elektrisk energi på en mer samfunnsøkonomisk og bærekraftig måte. Elbillading vil påvirke gamle nett og hvordan vi bygger strømnett i framtiden. Vi har nå en unik mulighet til å utvikle gode teknologiske løsninger som utnytter eksisterende infrastruktur på en mer bærekraftig måte og samtidig spare kundene våre for penger,” sier Audun Grynning, konsernsjef i Hallingdal Kraftnett Holding og styreleder i Bruse AS.

“I løpet av vinteren har vi jobbet sammen med DEFA for å tilby et unikt ladetilbud for el- og hybridbiler til våre kunder”, sier Svein Solhjell daglig leder i Bruse. Vi ser på dette som en naturlig utvidelse av våre leveranser til hus, hytter og bedrifter i Hallingdal.
DEFA har en lang historie i Hallingdal, med sin egen fabrikk i Nesbyen. I løpet av de siste årene har DEFA etablert seg som en av Nordens ledende leverandører av komplette ladeløsninger for el- og hybridbiler. Nylig lanserte selskapet en egenutviklet serie med premium ladekabler for el- og hybridbiler, som i løpet av kort tid skal produseres på Nesbyen. DEFA ønsker samtidig å bygge enda flere og bedre partnerskap og muligheter i regionen. “Vi føler sterk tilhørighet til Hallingdal. Bruse er en dedikert og dyktig aktør med stor lokal tilhørighet og tillit, og vi setter stor pris på dette samarbeidet”, sier Bård Klungseth, CEO i DEFA Gruppen. Vi gleder oss til å bidra til å levere gode og fremtidsrettede ladeløsninger til alle som ønsker det.

Om Defa:
DEFAs mål er å gjøre menneskers hverdag enklere, mer effektivt og mer miljøvennlig. Vi tilbyr produkter og tjenester som forbedrer måten folk lader, forvarmer og sikrer sine kjøretøy, lyser opp sine bygninger og veier, styrer sine hytter, dokumenterer sin kjøring og mye mer. Vi fortsetter å utvikle gode produkter og tjenester ved å fokusere på kontinuerlig forbedring og innovasjon.
DEFA er et norsk selskap, stiftet i 1946. Vi har nå mer enn 400 ansatte på 3 kontinenter. Våre produkter og tjenester distribueres i 30 land spredt over hele verden.

 

Kontakt:
Bård Klungseth – CEO – DEFA Gruppen
Mail: bard.klungseth@defa.com
Mobil: +47 930 37 858
www.defa.com

Svein Solhjell – Daglig leder i Bruse
Mail: svein@bruse.no
Mobil: +47 97778831
www.bruse.no

Audun Grynning – konsernsjef Hallingdal Kraftnett Holding AS og styreleder i Bruse AS
Mobil: +47 93852851

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny