De olympiske vinterleker Beijing 2022

I februar er det mange sportsøyeblikk å glede seg til på TVNorge og Eurosport Norge! Her er infoen du trenger før De olympiske vinterleker Beijing 2022 går av stabelen.

Fire år er gått siden Pyeongchang 2018, hvor vi med god grunn kunne feire de norske utøverne. 14 gull, 14 sølv og 11 bronsemedaljer – aldri før har noen land tatt så mange medaljer i de olympiske vinterleker! Listen er virkelig satt, og vi føler oss litt ekstra spente for De olympiske vinterleker Beijing 2022.

Slik får du med deg høydepunktene

Når? Den store åpningsseremonien ser du fredag 4. februar. For noen er det muligens verdt å vite at du kan se den første konkurransen i curling allerede 2. februar – og at freestyle og kunstløp starter 3. februar. Beijing 2022 byr på fart, spenning og rørende øyeblikk helt frem til avslutningsseremonien 20. februar.

Hvordan? Discovery har tv-rettighetene til De olympiske vinterleker Beijing 2022 i Norge. De fleste direktesendingene kan du se på TVNorge. Hvis du ikke vil ofre dyrebare timer med søvn for å få med deg grenene som går på nattestid, kan du velge inn Eurosport for 15 poeng. Da får du tilgang til reprisene på Eurosport Norge. Du får også tilgang til kanalene Eurosport 3, 4, 5 og 4K i perioden 4.-20. februar. Her ser du sendinger med kommentatorer som snakker engelsk.

Hvor? Du kan se grenene på tv-skjermen, i nettleseren på pc/mac – eller i Altibox-appen. Husk å laste ned appen i tide, slik at du kan få med deg høydepunktene uansett hvor du befinner deg (merk: innenfor EU).

 

Få med deg alle øyeblikkene!

De fleste direktesendingene ser du på TVNorge, men med syv timers tidsforskjell kan det være greit å se reprisene på Eurosport Norge. For å få tilgang til kanalen velger du inn Eurosport-pakken med poeng.

Sendetider på TVNorge og Eurosport Norge

04:00-06:00: Direktesendinger på TVNorge og Eurosport Norge.
Snowboard, alpint, freestyle og kunstløp.

04:00-17:00: Direktesendinger på TVNorge og Eurosport Norge.
Ishockey og curling.

09:00-14:00: Direktesendinger på TVNorge og Eurosport Norge.
Langrenn, skiskyting, hopp, kombinert, skøyter, kortbane, bob, aking og skeleton.

17:00-00:00 Repriser på Eurosport Norge.
Repriser av alle grenene på Eurosport Norge.

17:00-19:30: TVNorge.
Høydepunkter – sending fra studio i Oslo.

19:30-21:00 TVNorge.
OL-kveld – sending fra studio i Oslo.

Trykk deg inn til tv-guiden her for fullstendig oversikt over hva som går på TVNorge og Eurosport Norge to uker frem i tid.

Oppsummert:
– På TVNorge ser du direktesendinger, høydepunkter fra dagen og OL-kveld.
Velg inn Eurosport med poeng for å få med deg reprisene og grenene du synes er mest spennende.
Last ned Altibox-appen for å se sendingene hvor du vil (innenfor EU).

Meny