Med Google Wifi kan du få raskt og stabilt internett i alle rom og på alle enheter. Og ikke bare det – du kan sette opp eget nett til gjestene dine.

Wifi for gjester er rett og slett et nettverk kun for de som er på besøk. Det høres kanskje kjedelig og unødvendig ut, men er egentlig ganske lurt!

La gjestene være DJ

Med gjestenett får ikke besøkende bare bruke wifi-en, du kan også gjøre de du vil av dine enheter tilgjengelige for gjester.
«Hvorfor skal jeg dele mine enheter – og hva mener du egentlig med det?» spør du kanskje.
Enheter kan jo være så mangt – ikke bare mobil, pc eller nettbrett. For eksempel på fest: Hvis høyttaleren er koblet til nettet kan du dele den på gjestenettet og la gjestene styre musikken fra sin telefon. Eller på filmkvelder kan du la besøket strømme film til tv-en din.

Føl deg trygg

Okei da. Kanskje du ikke føler deg særlig utrygg hvis bestekompisen din eller farmor surfer på wifi-en din. Men – med alle de duppedittene som kobles opp til nettet i dag, utveksles kanskje sensitiv informasjon som du helst ikke vil ha på avveie.
Kanskje du har fest – og ikke kjenner alle gjestene? Eller at du leier ut kjellerleiligheten og ikke kjenner så godt de som kobler på nettet ditt? Med et eget nett for gjestene trygger du informasjonen – ved at de da ikke får tilgang på nettbrett, mobil eller pc-en din via nettet. I tillegg kan du opprette et annet – og mindre komplisert passord til gjestene, slik at de kan komme seg på nett kjapt og enkelt uten «stor W, liten h, liten u (…)» og hele den regla der.

Med wifi-punkt fra Google får du altså både bra signal på nettet i alle rom, bedre kontroll over familiens nettbruk og mulighet til å sette opp gjestenett!

Les mer og bestill Google Wifi.

Meny