Enten du er på jakt etter drama, lettbent komedie, eller tårer i øyekroken: Her er fem påskudd for å stikke hånda ned i potetgull-posen.

At vinden uler og regnet øser er et utmerket utgangspunkt for filmkvelder med verdens reneste samvittighet. Her er fem filmer vi gleder oss til å sjekke ut!

 

Dark Waters – IMDb 7,6

Vi har likt Mark Ruffalo helt siden hovedrollen i legendariske ’13 snart 30’ i 2004. Men slapp av, vi skal ikke lenger ned ‘memory lane’, altså. Dette er nemlig en helt annen sjanger; en gripende historie om en advokat som risikerer karriere og familie for å avdekke en mørk hemmelighet skjult av et av verdens største selskaper.


Jojo Rabbitt – IMDb 7,9

Jaha. Hva er egentlig dette? En satire satt til andre verdenskrig om en ensom tysk gutt som får sitt verdensbilde snudd opp ned når han oppdager at moren gjemmer en jødisk jente på loftet. Antall stjerner på IMDb, kombinert med rollelisten gjør at vi får lyst å sjekke ut denne!


Isn’t it Romantic – IMDb 5,9

Noen ganger er alt vi vil å se en passe festlig komedie med pene, kjente, morsomme mennesker på rollelista. Denne filmen, med Rebel Wilson i førersetet ”is checking all the boxes”.


Just Mercy – IMDb 7,6

Føler du for felle noen tårer i kveld? Eller digger du ‘alt’ av Jamie Foxx? Uansett årsak kan denne filmen være kveldens perle. Basert på en sann historie følger vi en ung advokat og hans historiske kamp for rettferdighet.


A Beautiful Day in the Neighborhood – IMDb 7,3

Hvis vi sier ‘basert på en sann historie’ og ‘Tom Hanks’ i en og samme setning, så skal det kanskje ikke mer til? Vi får hvertfall superlyst å hente dyna og lene oss tilbake i sofaen. Er du keen på en hjertevarm og rørende film, trenger du egentlig ikke lete lenger.


Leiefilm til 0,-

This is not a drill! Vi spanderer faktisk en ny leiefilm, hver, eneste, måned. Sjekk ut >

Meny