Digitale tips til vinterferien!

Husk at mobilen kan være et nyttig verktøy i mange feriesituasjoner! Her har vi samlet noen av våre favorittapper til bruk denne vinterferien, enten du skal til fjell eller by – eller bare vil vite hvordan du kan se på tv med Altibox uansett hvor du er.

Til skiferien:

app_swix
Swix

Swix gir deg anbefalinger og instruksjoner for smøring og prepping helt gratis der du er, eller ønsker å være. Sørg for god gli i løypene med både enkle og avanserte smøretips.

Last ned appen fra App Store ›
Last ned appen fra GooglePlay ›

app_fatmap
Fatmap

Vil du se nærmere på skiløypa før du setter utfor? Denne appen byr på 3D-visninger av så å si hele verden, og lar deg planlegge den beste veien ned fjellet. Mange smarte muligheter.

Last ned appen fra App Store ›
Last ned appen fra GooglePlay ›

app_skadi
Skadi

Det internasjonale skiforbundet har utviklet denne appen, som gjør det mulig å gjøre skituren din til et spill gjennom såkalt «utvidet virkelighet»! Dette bare må du prøve!

Last ned appen fra App Store ›
Last ned appen fra GooglePlay ›

app_skitracks
Ski Tracks

Registrerer alpinkjøringen din og gir deg for eksempel oversikt over hvor, hvor langt og hvor fort du har kjørt, samt høyde og bratthet på bakkene. Krever ikke nettilgang eller telefonsignal for å fungere.

Last ned appen fra App Store ›
Last ned appen fra GooglePlay ›

Til Altibox-brukeren:

1. Last ned Altibox-appen
Altibox-appen kan du bruke både på norgesferie og i utlandet. Innenfor landegrensene kan du se de fleste kanaler, opptakene dine og bruke strømmetjenestene du har valgt inn i ditt innhold.

2. Last ned opptak, filmer eller serier
Skal du til utlandet, må du huske å laste ned det du ønsker å se før du drar. Opptakene dine kan lastes ned og det samme kan filmer og serier fra Altibox sin egen film og serie-tjeneste.

3. Sett sammen din perfekte tv-pakke
Med nye Altibox TV har du friheten til å velge det tv-innholdet som passer deg og dine best. På Mine sider kan du kombinere tv-kanaler, kanalpakker og strømmetjenester når du setter sammen din personlige tv-pakke. Her kan du velge og vrake med din tildelte poengsum. Mangler du poeng til å velge alt det du har lyst på, kan du enkelt kjøpe flere poeng

4. Sett favorittene på opptak
Skal du bort i noen uker, men er redd for å gå glipp av noe? Sett favorittene på opptak i perioden du er borte. Er du på hytta eller på en annen ferie i Norge, kan du se opptakene dine i appen rett etter at de er blitt vist på tv. Utenfor landegrensene vil kun opptakene som du har lastet ned være tilgjengelige.

5. Barnas favoritter
Barna liker gjerne å se den samme favorittfilmen igjen og igjen og igjen. Vil du ha Coco, Trolls eller en annen barnefilm tilgjengelig gjennom ferien, må denne først kjøpes via dekoderen din hjemme og lastes ned i appen. Da bruker du heller ikke mobildata for å se filmen.

Last ned Altibox-appen her ›

Meny