Er du en skikkelig ‘serie-junkie’? Har du små i huset som er glad i tegneserier? Eller kanskje du bor med en fotballentusiast? Tv-underholdning er ikke en «one size fits all». Men heldigvis er det du som bestemmer over din egen tv-opplevelse.

Med poengene i tv-pakken kan du nemlig håndplukke det innholdet som passer deg og dine best, og endre på tv-pakken så ofte du vil. Det er med andre ord DU som er sjefen!

Om du likevel trenger litt inspirasjon til hva du kan velge inn i tv-pakken, har vi satt sammen en liten oversikt basert på interesser.

For sportsentusiasten

 

Fotballfans har tålmodig ventet på at Eliteserien skal sparkes i gang, og nå er ventetiden nesten over! 16. juni ruller ballen endelig igjen, og med Eurosport-pakken (15 poeng) får du tilgang til alle sesongens kamper. Eurosport er også et must om du er interessert i tennis, golf, motorsport og sykkel.

 

For den eventyrlystne

Selv om vi ikke kan reise utenfor Norges landegrenser akkurat nå, trenger ikke det å bety at verden og alle dens spennende kulturer og opplevelser er utenfor rekkevidde. Travel Channel (3 poeng) transporter deg til hvert hjørne av kloden – på alt fra backpacking-eventyr til øko-vennlige ferier og luksuriøse getaways.

Bli med på en kulinarisk reise både gjennom Norge og resten av verden med Matkanalen (1 poeng). Lær å lage lokalmat fra vårt landstrakte land, italienske fristelser fra Toscana og bli med til eksotiske matmarkeder i Asia, storslåtte vingårder i Sør-Afrika og gourmetbyer i Frankrike.

For historie- og vitenskapsnerden

Er du av den nysgjerrige typen? Funderer du stadig på hva som rører seg mellom himmel og jord, eller er du interessert i hvordan fortiden har påvirket nåtiden? History Channel (1 poeng) dykker ned i en verden av myter, gamle kulturer og moderne historie, mens Discovery Science (1 poeng) tar oss med på sprø eksperimenter og gir et innblikk i spennende vitenskapelige teorier om universet og fremtidens teknologi.

Animal Planet (1 poeng) og Nat Geo Wild (2 poeng) tar deg med inn i det fascinerende dyreriket og lar deg komme tett på dyrene i deres egen verden – både til lands, til vanns og i luften.

For de små (eller barnet i deg)

Disneys fantastiske univers er en favoritt blant både store og små, og med Disney Channel, Disney Junior (1 poeng hver) og Disney XD (2 poeng) kan du utforske magien på både en underholdende og lærerik måte sammen med kjente og kjære rollefigurer.

For kun 5 poeng får du den splitter nye tv-pakken Toonix & Cartoon Network og tilgang til de mer enn 2000 titlene i strømmetjenesten Toonix når du vil, inkludert både kjent og kjære klassikere samt splitter nye filmer og serier – pluss spennende innhold fra tv-kanalen Cartoon Network.

Er du derimot ute etter tidløse klassikere som ‘Familien Flintstones’, ‘Tom & Jerry’, ‘Scooby Doo’ og ‘Pusur’, er Boomerang (2 poeng) kanalen for deg.

 

For bingewatcheren

Elsker du serier og filmer? I HBO Nordics (40 poeng) rikholdige bibliotek finner du noen av de beste seriene gjennom tidene (fra ‘Game of Thrones’ til ‘Sopranos’), samt en rekke kjente og kjære filmer – og det tikker stadig inn nytt innhold.

En annen strømmetjeneste verdt å sjekke ut er ABC Studios (15 poeng). Her finner du alle sesongene av godbiter som ‘Castle’, ‘Lost’ og ‘Revenge’, mens kanalen Fox (1 poeng) gir deg suksesserier som ‘Why Women Kill’, ‘9-1-1’ og ‘Bless This Mess’ – her ligger med andre ord alt til rette for et komplett seriemaraton!

Er du glad i film, er det FilmFavoritter (15 poeng) som gjelder. Her finner du til enhver tid et tresifret antall filmer tilgjengelig, inkludert store blockbustere, romantiske komedier, actionfilmer, familiefilmer og prisbelønnede mesterverk!

Da har du fått en liten smakebit på hva som står på Altibox-menyen. Men dette er bare et lite utvalg av alle kanalene og strømmetjenestene du kan velge inn i tv-pakken: her ser du alt du kan velge mellom. Få en oversikt over poengene dine og bytt enkelt kanaler og strømmetjenester på Mine sider.


VELG DITT INNHOLD
Vi vet at du gjerne vil velge tv-innholdet ditt selv, og hos Altibox kan du gjøre det. Med dine tildelte poeng kan du velge inn og ut de kanalen og tv-pakken du vil ha. Din underholdning er ditt valg.

Klarer du ikke å vente med å se direktesendt fotball til Eliteserien starter? Med Viasport-pakken (40 poeng) kan du se vår egen fotballhelt, Erling Braut Haaland, og resten av stjernene i den tyske Bundesligaen diske opp med festfotball. I tillegg får du direktesendt kampsport med alle de største UFC-begivenhetene, og så mye golf du orker med Viasat Golf!

For 15 poeng får du TV 2 Sport 1 & 2 som byr på sportsnyheter, sportsmagasiner og spennende dokumentarer, samt Champions League og Premier League så snart disse starter opp igjen.

Meny