Bruse og Hallingdal Kraftnett er nå godt i gang med fiberutbygging i områdene Gol Øst (Nøbbelie, Hagaskogen, Narvebrøten og Liagardane), Torpo og Geilo Øst. De første kundene kobles opp allerede neste uke.

Det er fortsatt mulig å bestille Bruse-fiber med Altibox-tjenester i disse områdene frem til 10. juni. Etter denne datoen er det slutt på introduksjonstilbudet vårt, og vi vil prioritere å koble opp de som har benyttet seg av tilbudet.

Vi har fått varsel fra Telenor Norge om at de ikke skal bygge ut fibernett i disse områdene likevel. Vi ønsker derfor å gi de kundene som har bestilt fibertilkobling fra Telenor en mulighet til å få Bruse-fiber på samme vilkår. De får derfor samme mulighet til å bestille Altibox med introduksjonstilbudet frem til 10. juni.

Hva betyr dette for deg som venter på tilkobling eller ønsker å bestille?

  • Utbyggingen pågår for fullt, og når der er klart for tilkobling hos deg blir du kontaktet av vår leveransekoordinator Marit som avtaler en tid for installasjon.
  • Dersom du ønsker å bestille kan du enten sende en mail til oss på post@bruse.no, eller kontakte vår selger som vil kontakte de fleste frem til 10. juni.
  • Etter 10. juni må vi avslutte salget og introduksjonstilbudet for å kunne planlegge arbeidet i utbyggingsprosjektet. Det vil fortsatt være mulig å bestille, men da kan vi ikke love tilkobling sammen med resten av området. Det vil da være ordinær listepris som gjelder.

Med hilsen oss i Bruse og Hallingdal Kraftnett

Meny