Nye Altibox TV er hyllet av både bransjen og kundene. Men Altibox gir seg ikke – nå kommer flere oppdateringer og utbedringer som hever TV-kvelden enda et par hakk.

Raskere respons

Tek.no ga nye Altibox TV 9,5 av 10 poeng og et anbefalt-stempel i sin test av nye Altibox TV:
Skal vi sette fingeren på noe, så må det være at den elektroniske programguiden lastes en del tregere enn alt annet. Den er ikke veldig treg, men med denne like raskt som resten, vil brukeropplevelsen være komplett.

Det halve poenget opp til full score har irritert oss siden. Nå tetter Altibox gapet som ville gitt oss 10 av 10 poeng: en forbedret TV-guide som gir umiddelbar navigasjon og respons.

Gasspedalen har gått gjennom gulvet også for spoling i programarkivet og strømmetjenester: Raskere respons og enklere spoling med bedre oversikt over hvor i programmet du befinner deg.

 

Unknown-6
Enklere å finne fram

En oversikt over filmer som ligger tilgjengelig i programarkivet har vært etterspurt. Og nå er den her. Under ‘filmer’ i programarkivet vil du finne alle filmer som til enhver tid er tilgjengelige fra den siste uka. Så kan du bruke pengene på popcorn i stedet.

I programarkivet vil du også oppdage en annen endring: Altibox har laget en sjangermeny som gjør det lettere for deg å finne det du vil se – enten det er nyheter, dokumentar, krim, komedie eller noe helt annet.

Husk også – selv om det ikke er en ny funksjon – at du enkelt kan merke serier, programmer og kanaler med hjerteknappen. Så ligger favorittene dine enkelt tilgjengelig i ‘Mitt innhold’, og du slipper å lete deg fram til det du følger med på.

 

Unknown-5
Tilgang til alt på ett sted

En av styrkene til nye Altibox TV er at dekoderen samler både vanlig TV, strømmetjenester, film og serier i samme bilde. Tidligere i vår ble dette også tatt enda et hakk videre da NRKs arkiv ble integrert i Altibox’ TV-guide. Når du velger en av NRKs kanaler i TV-guiden, kan du altså se programmer både bakover og fremover i tid ved å velge ‘Se i NRK TV’.

Dette var noen av oppdateringene som har kommet etter tips fra dere. Altibox har flere på blokka, og vil informere så fort vi kan!

Meny