For mange fotballinteresserte har deres største TV-ønske det siste året vært å få TV 2 Sport 1 hos Altibox. Det skjer nå!

«Alt Altibox trenger for å bli perfekte er TV 2 Sport 1». Dette er bare én av mange meldinger Altibox har fått fra fotballfans som har savnet denne kanalen det siste året. Vi er utrolig glade for at vi nå kan si at TV 2 Sport 1 er tilgjengelig for Altibox kunder i hele Norge!

Nå kan du se TV 2 Sport 1 og andre TV 2-kanaler også utenfor hjemmet – Les mer her.

Valgfrihet over alt

TV 2 Sport 1 er fullt ut tilgjengelig fra og med i dag, tirsdag 9. juli. En god nyhet for både de som elsker fotball og de som heller vil ha annet innhold, er at TV 2 Sport 1 blir en del av poengsystemet til Altibox. Det gjør at du selv kan velge om du vil ha kanalen eller ikke. TV 2 Sport 1 er for enkelhets skyld lagt til i kanalpakken hos de fleste kundene med Altibox TV.

PS: Bor du i borettslag har du ikke fått TV 2 Sport 1 automatisk inn i kanalpakken, men du kan enkelt velge den inn på Mine sider. Her finner du nå en pakke som inneholder både TV 2 Sport 1 og  TV 2 Sport 2, tilgjengelig for kun 15 poeng i oppstartskampanjen.

Vi har nå kampanje på poengpakker på 20 og 50 poeng – kjøp her og få flere valgmuligheter

Fotball til folket

Vi elsker fotball, og gleder oss til å kunne vise deg både Champions League, Europaligaen og annet fremover.

Allerede denne uken kan du kose deg med starten på Rosenborg og Brann sine eventyr i europeisk fotball på TV 2 Sport 1. Trønderne drar til nord-irske Linfield onsdag 10. juli kl. 20.45, før Bergen inntas av irske Shamrock Rovers Dublin dagen etter kl. 19.00. Og mye mer god fotball følger på TV 2 Sport 1 utover sommeren og høsten!

I tillegg til at TV 2 Sport 1 nå er tilgjengelig, nedjusteres også Eurosport-pakken til 15 poeng i kampanjeperioden, slik at du enkelt kan få se både Champions League og Eliteserien fremover!

Ha en fantastisk fotballsommer!

Sjekk hva du har i din tv-pakke, og velg inn TV 2-kanalene, her

Meny