En trist nyhet til deg som elsker strømmetjenestene fra Disney: 30. juni forsvinner nemlig ‘Disney Movies On Demand’ og ‘Disney Channels Xtra’ fra Altibox-universet. I tillegg vil ‘Disney Junior’ og ‘FOX’ tas ut av ditt forhåndsvalgte innhold, og du må selv velge de inn i innholdet ditt.

Jepp. Vi forstår du er skuffet. Men vår nyeste Disney-avtale inkluderer rett og slett ikke disse strømmetjenestene. Vi syns det er kjipt, men det er sannheten. Så, fra 30. juni vil du som i dag har valgt inn en av disse strømmetjenestene, ha 15 ledige poeng til å bruke på valgfritt innhold.

“Hæ, hvor ble det av kanalen ‘Disney Junior’? Og ‘FOX’?”

30. juni – samme dag som strømmetjenestene forsvinner – vil Disney Junior og FOX tilsynelatende kjøre samme forsvinningsnummer. Bare at dette er en ”illusjon”. De vil nemlig kunne velges inn på nytt!

Men hvorfor..? La oss være ærlige her:

Med den nye Disney-avtalen vår tas disse to kanalene ut av ditt forhåndsvalgte innhold, og gir deg som ønsker å beholde de bittelitt ekstraarbeid med å velge de inn igjen via ‘Mine sider’.

Men – hver av disse koster bare 1 poeng, så hvis du er en av de som sitter igjen med 15+ ledige poeng etter Disney’s strømmetjenester, leder det oss til et naturlig neste spørsmål:

Har du hørt om Toonix?

Strømmetjenesten Toonix, som tidligere kun var tilgjengelig som en del av HBO Nordic-pakken (40 poeng), ble nylig et 5-poengs tilvalg i tospann med tv-kanalen Cartoon Networks.

Og Toonix, dere! Den er helt stappa full av gøyale serier og filmer til barn!

Litt kjapp hoderegning viser da at du, selv om du velger inn Toonix og Cartoon Network, sitter igjen med 10 poeng som du kan bruke på annet innhold. Sjekk utvalget og velg ditt nye innhold her.

Meny