Forrest Gump

“Run, Forrest, run!” Historien om godhjertede Forrest vil varme hjertet ditt, enten du ser filmen for første gang, eller har sett den ti ganger før. Med sin barnlige optimisme og positive holdning til livet, inspirerer han menneskene rundt seg og viser at det meste er mulig om man bare tror på seg selv. En absolutt klassiker!

IMDb 8,8


Madagaskar 1, 2 og 3

De populære animasjonsfilmene fra DreamWorks byr på brølende latter og ville eventyr som vil få alle og enhver i godt humør. Vi møter de fire bestevennene, løven Alex, sebraen Marty, sjiraffen Melman og flodhesten Gloria, som har levd et bedagelig og bortskjemt liv i Central Park Zoo. Da de blir satt på en båt til den tropiske øya Madagaskar, oppdager de at det virkelig finnes en jungel der ute! En sjarmerende historie om vennskap og komiske forviklinger som du garantert vil se om og om igjen!

IMDb 6,9


Vacation

I denne hysterisk morsomme oppfølgeren til klassikeren ‘Hjelp, vi må på ferie’ fra 1983, følger vi neste generasjon Griswold på deres ulykkesforfulgte biltur til USAs ‘favoritt fornøyelsespark’, Walley World. En voksen Rusty Griswold følger i farens fotspor og håper å skape litt tettere familiebånd, men reisen går ikke helt etter planen og familien havner i en rekke pinlige, kaotiske og ville situasjoner som uten tvil vil få deg til å le deg skakk.

IMDb 6,1


Love Actually

Mange forbinder nok denne filmen med jul, men den elskede romantiske komedien kan definitivt ses året rundt. Og hvem trenger ikke litt ekstra kjærlighet og magisk stemning akkurat nå? Vi følger åtte ulike par, hvis kjærlighetshistorier på et eller annet vis kobles sammen med hverandre. En stjernespekket film med blant annet Hugh Grant, Colin Firth, Keira Knightley og Emma Thompson som alltid vil varme hjertet ditt, uansett hvor mange ganger du ser den.

IMDb 7,6


La La Land

En optimistisk filmmusikal med en god dose romantikk og drømmer! Den håpefulle skuespillerinnen Mia møter den sjarmerende jazz-pianisten Sebastian i en bilkø, og de utvikler langsomt et forhold som får hele Los Angeles til å synge og danse. Men er det plass til ildfull kjærlighet når man prøver å slå gjennom i Hollywood? ‘La La Land’ er både klassisk og moderne, og vil gi deg en sang i hjertet og et smil om munnen!

IMDb 8,0


The Upside

I den hjertevarmende komedien ‘The Upside’ møter vi småkriminelle Dell som nettopp har blitt prøveløslatt fra fengsel og er på utkikk etter en jobb. Mangemillionæren Phillip Lacasse er bundet til rullestolen og trenger en hjelper døgnet rundt – en stilling Dell motvillig søker på. De to utvikler etter hvert et overraskende vennskap basert på ærlighet og humor. En skikkelig feelgood-film løst basert på filmklassikeren ‘De urørlige’ som er både rørende og oppløftende.

IMDb 6,9


Mamma Mia! og Mamma Mia: Here We Go Again

Hva er vel bedre enn en musikal (elle to) for å løfte humøret? Disse gledesfylte og storslåtte filmene byr på, foruten fengende ABBA-låter, flotte dansescener og en stjernespekket rollebesetning. Vi følger Sophie (Amanda Seyfried) og hennes til tider kaotiske liv på den lille greske øya Kalokairi. Filmene er en gledesspredende hyllest til mødre, fedre, døtre og ekte kjærlighet!

IMDb 6,7


Happy feet 1 og 2

Dansende pingviner – det kan vel gjøre selv den mørkeste dagen litt lysere? I Happy Feet møter vi den søte pingvinen Mumle, som ikke er som andre keiserpingviner. I motsetning til vennene sine kan ikke Mumle synge en eneste ren tone, noe som nesten er en forutsetning for å finne en make. Han er i stedet født til å danse! Hans u-pingvinske oppførsel fører til at han blir bortvist fra keiserpingvinenes rike. Han legger ut på en lang reise, og beviser til slutt at hvis du er tro mot deg selv, kan du virkelig utrette noe her i verden!

IMDb 6,4