Ny status 16.09 kl. 12:30: Våre montører skjøter for harde livet for å få alle berørte kunder opp igjen, men vi ser dessverre at vi ikke klarer å få opp alle i dag. De som ikke får tilbake tjenester ila dagen/kvelden i dag vil få dem tilbake ila morgendagen. Vi beklager dette men denne skaden var såpass omfattende at det dessverre tar tid.

Ny status kl. 18:00: Ny trasé er gravd. Ny kabel strukket. Skjøtearbeid starter i morgen. Vi håper på å få opp tjenestene til kundene som er berørt i løpet av morgendagen men vi kan dessverre ikke garantere noe. Ny status fortløpende i morgen.

Ny status 15.09 kl. 07:00: Det er funnet to fiberbrudd. Montørene våre er i full sving. Det er en del planleggingsjobb for å finne ut hvordan man på best mulig måte kan løse bruddene når det er såpass omfattende. Vi har dessverre ikke noe foreløpig rettetid, men vi oppdaterer så snart vi har noe nytt.

Ny status kl. 15:00: Montørene har funnet feilen og det er et omfattende fiberbrudd. Vi har dessverre ingen forventet rettetid per nå. Ny oppdatering kommer så snart vi har mer informasjon.

Vi har en fellesfeil i Jonstøllie boligfelt. En god del av våre fiberkunder i dette området og kunder som er tilkoblet Havsdalen telesentral er berørt og har dessverre ingen tjenester.

Det kan se ut som det er en graveskade. Våre montører er på vei, ny status kommer så snart vi vet mer om skadeomfanget.

Meny