Fiber for framtida

Hei, det er vi som er Bruse! Som lokale aktører ønsker vi å skape ei god framtid for folk i Hallingdal, og bidra til at flere flytter hit. Gjennom fiberutbygging legger vi forholdene til rette for at du kan logge deg på et raskt og stabilt internett – uavhengig av om du sitter på et småbruk oppi Vestlia på Ål eller på ei hytte på Nesfjellet.

Bruse setter spaden i jorda for at det skal spire og gro i dalen vår. For at unge hallinger skal komme tilbake etter endt utdanning. For å gi liv til spennende arbeidsplasser. For at du skal kunne bo her, også utenfor sentrum. For at du skal kunne ha hjemmekontor på hytta. For at du skal kunne ha et videomøte med en kunde i Kina. For at du skal kunne “game” uten “dårlig ping“. Og ikke minst for at du skal kunne ha en god alderdom.

Vi ser stort på det. Hele Hallingdal er vårt ansvar! Derfor bygger vi også ut i de små grendene, ikke bare der det bor mest folk. Imidlertid tar det tid å bygge en moderne infrastruktur. Men i et langsiktig perspektiv har vi, sammen med Hallingdal Kraftnett, som ambisjon å levere fiber til alle i dalen vår.

Det er de seks kommunene og innbyggerne i Hallingdal som eier Bruse. Overskuddet vårt går til å investere i framtida, og det er et samfunnsoppdrag vi er veldig stolte av å ha. Sammen skaper vi lokal forankring gjennom arbeidsplasser, trygghet og muligheter.

Meny