Bruse skreddersyr løsninger
tilpasset din bedrift i Hallingdal

Internett fra Altibox Bedrift byr på fiberbredbånd med overlegen hastighet, kapasitet og stabilitet. Bedriften får sin egen fiberforbindelse til nettet, og har alltid tilgang til overlegen kapasitet. Andre bedrifters aktivitet på nettet har ingen innvirkning. Høy hastighet og lik fart på opp- og nedlasting gjør fiber til den optimale internettaksessen.

Med internett fra Altibox Bedrift kan bedriften enkelt oppgradere hastigheten etter behov. Bedriften betaler en fast, månedlig pris, uavhengig av bruken. Løsningen åpner også for andre tjenester som telefoni og tv.

Fiber fra Altibox dekker moderne bedrifters behov til sikkerhet, hastighet, stabilitet og fleksibilitet.
Bruse tilbyr skreddersydde løsninger til din bedrift.
I tillegg har vi support alle dager hele døgnet for våre Altibox kunder.

Ta kontakt med oss for tilbud og råd.
E-post: altibox@bruse.no
Telefon: 32 07 80 70

Altibox Optisk Kapasitet
Fast forbindelse med høy overføringskvalitet og sikkerhet

IP VPN
Samler bedriftens lokasjoner i ett sikkert og fleksibelt nettverk

Ethernet
Stabil og rask fiberforbindelse uten begrensninger test testerhdhj

Tilleggstjenester

DDoS Beskyttelse – rimelig beskyttelse mot DDoS-angrep for alle bedrifter

Cyberangrep blir en stadig større trussel for norske bedrifter. Med DDoS-beskyttelse fra Altibox Bedrift får du en førsteklasses forsvarsmekanisme som gjenkjenner forsøkene på å blokkere Internett-tilgangen din, samtidig som vi slipper frem ordinær trafikk.

Mobil Backup – ekstra sikkerhet dersom det oppstår feil på bredbåndet

Altibox Bedrift sikrer din virksomhet mot brudd på dataforbindelsen dersom det oppstår feil på bredbåndet. Mobil Backup er tilgjengelig for alle internettleveranser fra Altibox Bedrift. Tjenesten består av en mobil kommunikasjonslinje som automatisk overtar eller omruter bedriftens datatrafikk til mobildata på SIM-kort dersom fastlinjen svikter.

 

Altibox TV Bedrift – ganske enkelt en ny og bedre TV-løsning

Vi tilbyr skreddersydde kanalpakker for alle typer bedrifter, institusjoner og offentlige virksomheter. Enten dere ønsker tv i resepsjonen, i kantinen, i et kontorlandskap eller på venteværelse så kan vi hjelpe med en god TV-opplevelse.

 

Telefoni – sikker, fleksibel og effektiv taletjeneste

Tjenesten er som skapt for bedrifter med flere lokasjoner og som bruker Altibox Fiberbredbånd eller Altibox IP VPN ved at man kobler sammen avdelingskontorer og hovedkontor i samme telefonløsningen. Bedrifter med kun én lokasjon kan også utnytte tjenesten via sin internettaksess.

Meny