Hjemmekontor på Golsfjellet

Fiberkunder

Rune Paulseth har i overkant god kjennskap til hva som rører seg på markedet av smarte apper og digitale løsninger. Som sjef for Facebook Norge er jobben hans kort oppsummert å gi folk flest effektive løsninger i en digital verden.

Les mer

På nett med hjemmeskole

Fiberkunder

Trine Aslaksrud Børtnes er lærer på niende trinn ved Ål ungdomsskule. Her stortrives hun i rollen som kontaktlærer og faglærer. De siste ukene har hun imidlertid måttet svinge seg rundt og gå over til digital undervisning.

Les mer

En hverdag med lange friminutt

Fiberkunder

Bjørn Jarle Kvande gleder seg maks til å få et stabilt og raskt nett i hus denne våren. Nordmøringen kom til Hallingdal fra Oslo for ti år siden. Da var han luta lei av å bære skia opp i leiligheten i Oslo hver søndag.

Les mer

Ikke lenger “heit i pæra”

Fiberkunder

«Når alle ungdommene skulle spille Playstation og være på Skype samtidig ble det overload for systemet. Det var helt på håret at det gikk», sier familiefar Jørn Lerberg Gudbrandsgard på Ål. Han er glad for at familien nå har fått nok gigabytes til at det ikke blir diskusjon i heimen.

Les mer

Fiber utenfor allfarvei

Fiberkunder

«Det er kult at vi har en lokal leverandør som støtter dem som har valgt å bosette seg litt utenfor allfarvei. Her er det ikke tett i tett med hus, men vi er mange nok til at Bruse satte spaden i jorda. Det er vi glade for», sier bonde Terje Rust i Vestlia på Ål. Terje vil med tiden modernisere fjøset. Da er fiber helt nødvendig.

Les mer

Nevropsykologer på nett

Fiberkunder

Nevropsykologene i Hovet, Nina og Knut Dalen, er helt avhengige av å ha et nett som fungerer knirkefritt. All deling av journaler og dokumenter, samt kommunikasjon med øvrige organer foregår over nettet. Med lokalt fiber går dette av seg selv, slik at de kan fokusere på arbeidet.

Les mer

På farten med Altibox

Fiberkunder

«Jeg sjekker ofte nyheter når jeg er på farten, og da er det helt topp med Altibox-appen. Der kan jeg gå inn i arkivet eller streame direkte mens jeg venter på en buss, sitter på toget eller slapper av på
hotellrommet», sier Heidi Granli, ordfører i Gol kommune.

Les mer

Moderne næringsbygg på Ulsåk

Fiberkunder

«Dette blir et moderne bygg som skal romme kontorlokaler, butikk, vaskehall og lager. Det er en forutsetning at vi stiller med et stabilt fibernett som utleiere», sier Kristin og Tormod, eiere av Eitrheim AS i Hemsedal.

Les mer

Bare fiber som gjelder i Lykkja

Fiberkunder

For maskiningeniør og lamabonde Olav Wollebæk Veslestølen er det helt avgjørende med en moderne infrastruktur når han har valgt å bosette seg såpass langt til fjells. Han og familien er glade for å ha fått fiber til Lykkja.

Les mer

Fiber til fjells

Fiberkunder

«Med et stabilt nett er det mange gode grunner til å legge noen jobbdager til fjells. Som en slalåmtur i lunsjen. Med en lokal leverandør er det kort vei for montøren hvis noe skulle skje», sier Sonja og Lars, vertskap ved Bualie Fjellandsby.

Les mer

Raske gigabyte på hytta

Fiberkunder

«Forholdene må legges til rette når vi samler storfamilien på hytta. Før brukte barnebarna opp dataene i løpet av en dag, men med fiber har vi alltid nett når vi trenger det», sier Unni og Erik, hyttehallinger på Nesfjellet.

Les mer

«Hei, det er Marit i Bruse!»

Fiberkunder

«Jeg møter ofte fiberkunder på butikken. Da slår jeg av en hyggelig prat. Det er selvsagt ikke alt jeg kan ordne på stående fot, men jeg noterer og tar innspillene med meg», sier Marit, kundekoordinator i Bruse.

Les mer

Fiber for framtida

Fiberkunder

Bruse setter spaden i jorda for at det skal spire og gro i dalen vår. For at unge hallinger skal komme tilbake etter endt utdanning. For å gi liv til spennende arbeidsplasser. For at du skal kunne bo her, også utenfor sentrum.

Les mer
Meny