Som vanlig er tv-menyen full av godsaker i julemåneden. Og du trenger ikke å se julefavorittene dine etter sendeskjema. Finn tv-innhold fra de 7 siste dagene i vårt programarkiv på dekoder eller i Altibox-appen.

Hvis alt du egentlig lurer på er «Hvor ser jeg ‘Love Actually’?»

Jo, da kan vi fortelle at den vises på skjermen ganske hyppig i julen:
På TV3 20. desember, TV 6 21. og 26., TV 2 26. og 29. og på TV 2 Livsstil vises den 28. og 30. desember.

Sånn – da var det ute av verden! Nå kan vi snakke om resten av tv-julen:

 

web-nrk2


NRK

Du kan trygt stille inn på statskanalen for en god dose julestemning! Det er «Kvelden før kvelden» med Haddy Njie og Mikkel Niva, Kurt Nilsen som sammen med Kringkastingsorkesteret synger julen inn, og ikke minst tre folkefavoritter med julespesial; «Side om side» som du ser i NRK-appen, «Parterapi» og «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu».

Klikk inn i NRK-appen rett fra dekodermenyen og finn julestemningen umiddelbart! Dagens lineære program sjekker du her.

Hvert år er julaften lik. Heldigvis! Paraden starter med «Snekker Andersen», fulgt av «Tre nøtter til Askepott», «Reisen til julestjernen», «Donald Duck og vennene hans» og til slutt «Pippi Langstrømpe». Når klokka slår 17:00 stiger Sølvguttene inn.

Står du med hodet over grytene mens resten av familien er på julegudstjeneste? Fortvil ikke. Du kan nemlig følge julegudstjenesten fra Nidarosdomen kl. 16 på julaften.

I romjulen får vi også følge med på kongefamiliens år, løse julenøtter, og evaluere Sportsåret 2019.

 

web-tv2-2


TV 2

TV 2 disker opp med favorittfilmer og kjente fjes i julen. Kanskje følger du en av kanalens mange julekalendere som nedtelling til julekvelden? Det er daglig dose jul i både «Wenches julekalender», «Tinkas Juleeventyr», «The Julekalender», og «Julefergå». Søk de opp i programarkivet!

Finn stemningen med fine toner i «Julekveld hos Prøysen», eller bli med Eli Kari Gjengedal landet rundt på jakt etter det norske været lille julaften. Da går også startskuddet for favoritten «God jul, Norge» – morgenstemning med historier, musikk og julemat.

I tillegg ser du massevis av gode filmer! Her er et lite utvalg: 20.desember «The Holiday», 21. desember «Deadpool», 22. desember «De urørlige», 23. desember «Fred Claus», «Hjelp det er juleferie» og «The Santa Claus», 24. desember «Solan og Ludvig – Herfra til Flåklypa», «Four Christmases» og «Life as we know it». Og slik fortsetter det inn i romjulen.

Sjekk oversikten per dag her, og ta en titt innom vårt programarkiv hvis du har gått glipp av noe!

 

web-tvnorge4


TVNorge

Kanalen har en stemningsfull meny full av fine filmer og julespesialer. ‘Praktisk Info med Jon Almaas’ pynter til jul 17.12, ‘Ambulansen’ kjører julepesial 22.12, Jan Thomas og Einar inviterer til juleshow 26.12, og 30.12 oppsummeres Fotballåret 2019.

I tillegg ser du en hel haug av våre filmfavoritter til jul: ‘Julenissen’ 23.12, Polarekspressen 25.12, Notting Hill 25.12 og New Year’s Eve 31.12. Nyt!

Se tv-guide dag for dag her, vær litt i forkant og sett favorittene på opptak, eller sjekk programarkivet hvis du har gått glipp av noe!

 

web-filmkiosken


Enda mer film

Frem med popcornet! I vår filmkiosk har vi samlet julefilmene i en kategori slik at du enkelt kan klikke inn og bla i stemningsboostere

Og hvis du har lyst å «binge» ‘Alene Hjemme’ finner du de 5 filmene samlet her

Opp av nisselua har Viasat 4 dratt opp en klassiker. Du får se 4 «Die Hard»-filmer på rekke og rad fra 20. desember frem til lille julaften, med sendestart kl. 21.

Tips! Sjekk kategorien «film» i programarkivet og finn en rekke julefilmer vist på de ulike kanalene!

 

Sport

Julen er en travel høytid for sportselskere. 28. desember går startskuddet for ‘Tour De Ski’ og våre håp glir inn i nyåret mot finale i monsterbakken i Val de Fiemme, 5. januar. I tillegg venter høye svev i hoppuka. Den går av stabelen i Tyskland og Østerrike, og strekker seg frem til 6. januar.

Men ikke all romjulssport skjer i snøen. Det er mesterskap i lyn- og hurtigsjakk i Moskva mellom 26. og 30 desember. Fra studio følger engasjerte kommentatorer med på vår norske stjerne, Magnus Carlsen.

Hvis du elsker fotball er nok Boxing Day 26/12 krysset av i kalenderen for lengst, med full Premier League-runde. Videre følger kamper nesten hver dag frem til 2. januar. Det er med andre ord duket for en riktig fin fotball-jul.

Bestill TV 2 Sport Premium her!

Sjekk hva som går når og hvor

Meny