Det er viktig å få med seg nyheter, og for mange er det spesielt aktuelt nå på grunn av situasjonen i Ukraina. Da er det leit å møte svarte skjermer i stedet for TV 2-nyhetene og TV 2 Nyhetskanalen, som Altibox ikke lenger har rettigheter til å vise.

Heldigvis har alle med Altibox TV nylig fått automatisk tilgang til følgende nyhetskanaler: BBC World, CNN, Sky News og Al Jazeera International. Disse kanalene er automatisk tilgjengelig på tv-en din, på samme måte som NRK. Vi gjorde de til en inkludert del av tv-abonnementet 1. mars, slik at alle som vil kan følge invasjonen av Ukraina fra flere nyhetskanaler.

I tillegg kan du følge NRKs nyhetssendinger, som de fleste ukedager går kontinuerlig på NRK1, fra 06.30 til 18.00, eller besøke nrk.no.

Vi håper dette dekker dine nyhetsbehov så lenge du ikke har tilgang på TV 2-kanaler. Les mer om den situasjonen på altibox.no/info.

Les mer om de internasjonale nyhetskanalene som er tilgjengelig kostnadsfritt i hvert fall så lenge Russlands invasjon av Ukraina pågår:

web-bbc

BBC World News er en nyhets- og informasjonskanal som holder deg oppdatert på siste nytt.

web-cnn

CNN

CNN er en global 24-timers nyhetskanal, og er en av verdens mest respekterte og troverdige kilder til nyheter og informasjon. Kanalen rapporterer hendelser fra et internasjonalt perspektiv. Med et verdenskjent rykte for å levere nyheter først, er CNN forpliktet til å levere nøyaktige nyheter til et globalt publikum, støttet av dyptgående rapporter på de største sakene i nyhetsbildet.

web-skynews

Sky News er en britisk nyhetskanal som er høyt verdsatt for sin balanserte og objektive journalistikk.

web-aljazeera

Al Jazeera International

Al Jazeera er en arabisk-språklig 24/7 nyhetskanal med base i Qatar. På verdensbasis har stasjonen et seertall på rundt 50 millioner, som er på høyde med BBC.