web-grafikk-scandinavianstar

Scandinavian Star – premiere på NRK 8. mars

Brannen ombord på Scandinavian Star har vært et mysterium i 30 år, og er den største uløste drapssaken i Skandinavia i vår tid. NRKs nye dokumentarserie kaster et blikk på hendelsene før, under og etter katastrofen som tok livet av 159 mennesker, og prøver å komme nærmere et svar på hva som virkelig skjedde.


web-grafikk-lystlogner

Lystløgner – premiere på TV 2 8. mars

I løpet av våren skal 48 norske kjendiser by på sine mest pikante og usannsynlige historier og løgner. TV 2s nye storsatsing ‘Lystløgner’ ledes av Erik Solbakken, med Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Linn Skåber som lagkapteiner, og går ut på at gjestene skal komme med påstander om seg selv som de andre skal gjette på. Hva er sannhet og hva er løgn? Vi vil garantert få vite private ting om kjendiser som vi ikke visste fra før.


web-grafikk-toll

Toll – premiere på TV 2, 26 mars

I denne dokumentarserien følger vi tollerne gjennom etterretningsoperasjoner, planlagte anslag, grensekontroller av personer, biler, båter, fly og post. Seerne vil for første gang få et unikt innblikk i hvordan grensevaktene jobber for å holde Norge trygt.


web-grafikk-sommerhytta

Sommerhytta, sesong 4 – premiere på TV 2 30. mars

Det er duket for en ny sesong av TV 2s populære oppussingskonkurranse. Et knippe deltagerpar skal over ti uker kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne.


web-grafikk-olemartin

Ole Martins Kjøkken – premiere på TVNorge 30. mars

Stjernekokk Ole Martin Alfsen skal denne våren hjelpe seere med å utvide repertoaret på kjøkkenet. Vi får en innføring i alt fra billige studentmåltider og enkle familieretter til veganske retter og storslagne festmiddager – alt i god, gammel fjernsynskjøkken-ånd, men med lave skuldre og velkjent glimt i øyet!


web-grafikk-topgear

Top Gear Norge – premiere på TVNorge i april

Et av verdens mest kjente TV-konsepter, britiske Top Gear, kommer endelig i helnorsk versjon. TV-veteran Petter Schjerven, musiker og programleder Esben «Dansken» Selvig og supersjåfør Fredric Aasbø har fått æren av å lede programmet, og reiser Norden rundt på jakt etter de feteste bilene og mest halsbrekkende stuntsene. En stor gladnyhet for alle motorentusiaster!


Livstid – premiere på NRK i 2020

Vi følger politietterforsker Victoria Woll og hennes lille etterforskningsgruppe som andre kollegaer ertende kaller for B-laget. Vi møter Woll først som en kvinne i sekstiårene mens hun soner en lang fengselsstraff. Hver episode vil avdekke en puslespillbit om Victorias fortid, som seerne får se som tilbakeblikk. Og puslespillet legges i den rekkefølgen seeren ønsker!