2017 er over, og det har vært et hektisk og innholdsrikt år får Bruse. Vi har inngått avtale om levering av høyhastighets fiberbredbånd til tett opp under 1200 husstander og hytter i Hallingdal. Det er fordelt på nesten 60 ulike områder. Av disse 1200 er det nesten 700 som er ferdig koblet opp, og ca 500 som blir koblet opp i vinter.

Vi er glad for å kunne gi så mange en skikkelig internettforbindelse og det siste innen moderne underholdningstjenester fra Altibox. Den nye TV plattformen, som gir tilgang til både tradisjonell TV og streaming/nett-tjenester via samme fjernkontroll, har blitt tatt svært godt i mot.

Vi vet også det er mange som venter på å bli koblet opp nå. Årsakene til at noen må vente lenger enn andre er sammensatt. Noe skyldes uforutsette problemer med fremføring av fiberkabel i eksisterende rørtraseer, noe skyldes forsinkelse på graving og noe skyldes kapasitetsutfordringer hos entreprenørene. Sammen med våre samarbeidspartnere og entreprenører gjør vi det vi kan for å løse disse utfordringene slik at de som venter kan få oppkobling så raskt som mulig. Alle som venter vil bli kontaktet av entreprenøren så snart det er klart for oppkobling. Vi vil også informere via hjemmesidene våre og direkte på SMS til de det gjelder.

Med ønske om et godt nytt år, og med takk for tålmodigheten til dere som venter på oppkobling.

Med vennlig hilsen oss i Bruse

Meny