«Hei, det er Marit i Bruse!»

Marit Rustberggard (41) har vært med på å bygge fiber i Hallingdal i over ni år. Hun startet karrieren i Hallingdal Breiband, som i 2017 gikk over til å bli Bruse. Kundekoordinatoren stortrives med flotte kollegaer og nye kontorlokaler på Gol, og ikke minst med arbeidsdagen – som i hovedsak består av leveranse og installasjon av fiber.

Alle kundene som ringer Bruse er på ett eller annet tidspunkt innom Marit.
Det blir mange telefoner i løpet av en dag, men hun liker å være tett på kunden. Spørsmål rundt installering og koordinering av montørene, er noe av det Marit har ansvaret for.
«Eksempelvis kontakter jeg alltid hver enkelt kunde før en montør tar turen. Da kan vi sammen komme frem til et tidspunkt som passer, og det er mange som ønsker å være med på selve monteringen».

Marit er spesielt opptatt av den lokale forankringen til Bruse – at firmaet er en ekte hallingbedrift. Hun synes det er generelt synd at butikker må legges ned og at mange ikke skjønner konsekvensen av det å ikke velge lokalt.

«For meg er Bruse en trygg arbeidsplass som byr på spennende utfordringer. Men bedriften er også en lokal leverandør på fiber med et produkt som er kvalitet, og som konkurrerer på pris med andre større aktører – det er jeg stolt av», smiler Marit.

Det å finne en attraktiv jobb var avgjørende for at Marit skulle flytte hjem. Etter utenlandsopphold i USA og studier på BI innen prosjektledelse, var det godt å komme tilbake til gamle trakter. «I Hallingdal er det trygt å vokse opp. Her har vi gode hverdager, vennlige folk og vakker natur. Det var først da jeg hadde vært borte en stund at jeg innså hvor godt vi har det i dalen vår», sier Marit som bor sammen med dattera si på Gol. Hun legger til at byggefeltet de bor i var det første som ble koblet opp mot Altibox gjennom Bruse.

Marit må innrømme at hun ofte tar med jobben hjem.
«Husket jeg å ringe den og den i dag? Jeg blir så godt kjent med hver enkelt fiberkunde at det kjennes personlig. Da vil jeg også gjerne strekke meg de ekstra meterne», avslutter kundekoordinatoren.

Meny