Her kommer vinter`n!

Så har dagen endelig / beklageligvis kommet. Siste sesong av Game of Thrones har premiere mandag 15. april. Den skal du selvsagt se, men hva skal du gjøre mens du venter på neste GoT-episode?
Altibox har massevis av HBO Nordic-serier å anbefale!

Det er en bittersøt glede å skulle se siste innspurt av kampen om tronen. Hvitevandrerne er på marsj sørover, dragene flyr og menneskene kommer sammen. Det betyr store slag, død og fordervelse. Samtidig er vi ikke forbi intrigene. Cercei sitter enda i King’s Landing og plotter hvordan hun skal komme seirende ut, mens Sam bærer på en hemmelighet som kan forene eller splitte en sterk allianse.

Velg inn HBO Nordic for 40 poeng i dag for å få med deg hvert sekund av hver episode!

Velg ditt innhold


Våre HBO Nordic-anbefalinger til påske
Så er spørsmålet – hva skal du gjøre mens du venter på neste episode? Det er syv lange dager ganger seks det! Heldigvis har du nå valgt inn HBO Nordic, som er proppet full av god underholdning. Først og fremst vil et gjensyn av sesong 1-7 av Game of Thrones være naturlig å anbefale, men her finnes også mye, mye mer.

 

FARGO – Tre sesonger, IMDb 9.0
Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.


web_justefied

JUSTIFIED – Seks sesonger, IMDb 8,6
Marshall Raylan Givens går uortodoks til verks når kriminelle skal fakkes, noe som gir sjefene hodebry. Etter en skuddveksling i Miami vender han tilbake til hjembyen for å fortsette karrieren.


BOSCH – Fire sesonger, IMDb 8,4
Etterforsker Bosch har stått i sentrum i en rekke populære krimbøker, som danner grunnlaget for den populære serien fra Amazon. Etterforskning, politikk og den kriminelle underverden i Los Angeles kombineres og resultatet er en favoritt blant krimelskere.
OBS: Sesong fem kommer 20. april, og alle episodene slippes samtidig!


web_dexter

DEXTER – Åtte sesonger, IMDb 8,7
Dexter er en seriemorder med en vri; Han jakter kun samfunnets verste, de som har begått grusomheter og sluppet unna lovens lange arm. Dexter har en ubøyelig trang til å drepe, og sliter med å fremstå som et omsorgsfullt og sosialt ansvarlig menneske.


THE NIGHT OF – Én sesong, IMDb 8,6
En ung mann opplever sitt livs mareritt da han våkner opp ved siden av en drept kvinne. Han blir anklaget for mordet og må tilbringe tiden i fengsel mens saken etterforskes. Serien er basert på den britiske serien Criminal Justice.


SHARP OBJECTS – Én sesong, IMDb 8,2
Krimjournalisten Camille Preaker har nylig blitt behandlet på psykiatrisk sykehus etter år med selvskading. Hun vender hjem til WInd Gap, Missouri, for å etterforske mordet på to unge jenter. Miniserien er basert på Gillian Flynns debutroman ved samme navn.


THE WIRE – Fem sesong, IMDb 9,3
Dramaserie om Baltimore, dens etterforskere og den kriminelle underverden. Ansett av mange som verdens beste TV-serie. En gripende, engasjerende og tankevekkende serie som håndterer vanskelige samfunnstema med eleganse og god dramaturgi.

Meny