Vi utfordret YouTube-profilen Herman Dahl til å pløye gjennom underholdningsuniverset vårt og dele sine beste tips. Det ble en fin miks av gøyal animasjon, tidløse klassikere og prisbelønte filmer.

Hvem? Herman Dahl, 18 år, YouTube-profil

Hva syns du om Altibox? Jeg liker godt at de har strømmetjenester, filmer og kanaler samlet i en meny. De har også et supert utvalg til meg som elsker film – alt fra ‘Shrek’ til den sørkoreanske Oscar-hiten ‘Parasitt’.

Beskriv din perfekte filmkveld: Godis, popcorn, gode venner – og en film vi har gledet oss lenge til!

«Jeg elsker filmer og spesielt psykologiske thrillere. Jeg syns det er nice medium å fortelle historier på, og det går litt fortere enn å se serier».

I høst har Altibox utfordret influenseren, som er en av Norges største på YouTube, til et dypdykk i vårt underholdningsunivers. Herman elsker film, helst på kveldstid – eller søndags morgen. Og ‘rituale’ før han trykker på play?

Popcorn! Og å slå mobilen helt av.

I strømmetjenester som Amazon Prime Video, TV 2 Sumo Film og Serier, Nordisk Film+, NRK TV, og FilmFavoritter, i tillegg til filmkiosken, og massevis av tv-kanaler, har Herman lett etter sine favoritter.

 

Hermans filmfavoritter:

Med Altibox TV samles nemlig strømmetjenester, film og tv-kanaler i en meny, slik at det er lett å navigere blant godbitene.

Meny