Dagene blir lengre og kveldene kaldere. Da er det godt å vite at du kan krype under teppet og kose deg med NRKs rikholdige høstprogram.

Tv-høsten er spekket med alt fra spennende dramaserier, interessante dokumentarer og morsomme situasjonskomedier til gøyale familieprogrammer og sport med en tvist. Her er noen av høydepunktene.

 

web-grafikk-nrk-hvemborher

Hvem bor her – premiere i august

Fem ukjente viser hverandre hjemmene sine. Alt de vet om de andre deltakerne på forhånd er navn og yrkestittel. Med list og gode observasjonsevner skal de gjette hvem som bor hvor. For å stå igjen som vinner er det om å gjøre å pare flest mulig hjem med riktig eier!


web-grafikk-nrk-livstid

Livstid – premiere i september

Vi følger politietterforsker Victoria Woll og hennes lille etterforskningsgruppe som andre kollegaer ertende kaller for B-laget. Vi møter Woll først som en kvinne i sekstiårene mens hun soner en lang fengselsstraff. Hver episode vil avdekke en puslespillbit om Victorias fortid, som seerne får se som tilbakeblikk.


web-grafikk-nrk-norskish

Norsk-ish – premiere i september

Hele Norges favorittnerd Zelda Ekiz debuterer som skuespiller i dette humordramaet om tre venner i spagaten mellom to kulturer. Helin, Amrit og Fariba er pluss minus 30 og prøver fortsatt å finne seg selv, samtidig som de må ta hensyn til regler og verdier fra to vidt forskjellige verdener.


 Ukjent arving – premiere i september

Hvert år dør mellom 10 og 20 nordmenn uten kjente slektninger. I ‘Ukjent arving’ skal programleder Tarjei Strøm prøve å finne en rettmessig arving – og i mange tilfeller dreier det seg om millioner av kroner. Jakten tar oss med til steder og mennesker fra hele landet og avdekker en rekke ukjente familiehistorier.


web-grafikk-nrk-atlantic

Atlantic Crossing – premiere i oktober

En av NRKs storsatsinger denne høsten tar utgangspunkt i historien om kronprinsesse Märthas flukt til USA under 2. verdenskrig og hennes personlige og politiske oppvåkning. I USA får hun et nært forhold til Franklin D. Roosevelt og hun griper muligheten til å påvirke presidenten på et tidspunkt da de allierte desperat trenger USAs hjelp i kampen mot Hitler.


Helt Ramme sporter – premiere i oktober

Nicolay Ramm tar med seg fire av Norges modigste kjendiser ut i verden. Her skal de forsøke å bli virkelig gode i noen av verdens rareste idretter. Herman Flesvig, Markus Neby, Axel Bøyum og Espen PA Lervaag får bryne seg på alt fra fotball-volleyball i Malaysia til VM i pommes frites-spising i Canada.


web-grafikk-nrk-famlykke

Familien Lykke – premiere i oktober

Situasjonskomedie med Kristine Riis, Bjørn Myrene, Britt Elisabeth Haagensli og Kevin Vågenes i hovedrollene. Vi følger Randi som prøver å sjonglere en sykemeldt samboer, innpåslitne besteforeldre og tre barn hun så vidt forstår seg på, i en familie som alltid er oppå hverandre. Det blir latter, følelser, irritasjon og garantert massevis av intriger.


web-grafikk-nrk-familienare

Familiens ære – premiere i oktober

Fredagens gullrekke får et nytt medlem i høst med det rykende ferske tv-konseptet ‘Familiens ære’, ledet av Kjetil Andrè Aamodt. Seks kjente idrettsprofiler og deres barn, som selv gjør karrière i norsk og internasjonal idrett, møtes til duell på noen av Norges største sportsarenaer. Alle er gode i sin idrett, men hvilken familie er den mest allsidige?


Helvete – premiere i oktober

Norsk black metal har blodfans over hele verden og regnes som Norges kanskje fremste kultureksport. I denne dokumentarserien får vi et sjeldent innblikk i den dramatiske og fascinerende historien til norsk black metal gjennom unike intervjuer med musikerne som skapte den.

Meny