Norsk ‘happy noir’, Atle Antonsen med nye undersåtter, MasterChef etter australsk oppskrift og stjernespekket musikk-reunion – alt dette og mer inntar tv-skjermen denne høsten. Her er premierene du må få med deg de kommende ukene.

web-grafikk-farmen2

Farmen 

«Farmen» har blitt fast inventar i TV 2s høstprogram, og i år får realitysatsingen ny programleder når tidligere fotballspiller og VGTV-profil Mads Hansen overtar jobben etter Gaute Grøtta Grav. Året er 1920 og høstens «Farmen»-gård ligger ved Samsjøen i Ringerike. Her skal 14 mennesker sørge for gårdsdriften mens gårdeier Frida Marie leter etter besteforeldrene sine som har forsvunnet på mystisk vis i de dype skogene. Det blir latter, gråt, fløting og flørting – og nærgående spørsmål fra programleder Mads.

Premiere på TV 2 i september


web-grafikk-hgvim

Hver gang vi møtes – Jubileum

Det er duket for tidenes «Hver gang vi møtes»-sesong! I år feirer nemlig programmet 10-årsjubileum og det blir markert med en stjernespekket jubileums-vri hvor vi får gjensyn med 29 av artistene som allerede har deltatt i løpet av de ni foregående sesongene. Kurt Nilsen, Odd Nordstoga, Morten Abel, Marion Ravn, Halvdan Sivertsen, «OnklP» og Tshawe Baqwa er blant artistene som sjekker inn på Vestre Kjærnes gård for å gi oss magiske musikalske øyeblikk gjennom tv-ruten denne høsten.

Premiere på TV 2 senere i høst.


web-grafikk-kpongenbef2

Kongen befaler, sesong 2

Gullruten-vinneren er tilbake og i denne sesongen får Atle Antonsen nye undersåtter som skal utføre bisarre oppgaver befalt av «kongen». Jon Almaas, Calle Hellevang-Larsen, Maria «Piateed» Stavang, Magnus Devold og Mia Hundvin skal blant annet bryne seg på utfordringer som å lage et spektakulært sprangridningsshow uten hest og spise nest mest medisterkaker. Alle oppgavene utføres helt på egenhånd, og deltakerne aner ikke hvordan de selv eller motstandere deres har klart seg før de samles i studio for å bevitne resultatet.

Premiere på TVNorge senere i høst.


web-grafikk-masterchef

MasterChef Norge

Etter sju års opphold er «MasterChef Norge» endelig tilbake. Og når TVNorge nå tar over stafettpinnen fra TV3, har de valgt å følge den australske modellen av det kjente og kjære kokkeprogrammet. «MasterChef Norge» skal handle om ekte kjærlighet til mat, om historiene som fortelles gjennom den, og om å heie frem de største mat-talentene som finnes i Norge. Vi glede oss til en smaksrik høst og satser på å få massevis av inspirasjon som vil gjøre selv oss til lidenskapelig gourmetkokker.

Premiere på TVNorge 7. september


web-grafikk-livs

Livstid

Med sin splitter nye krimserie ønsker NRK å fornye sjangeren ved å kombinere krim og underholdning – en slags happy noir. I «Livstid» møter vi politietterforsker Victoria Woll og hennes lille etterforskningsgruppe som andre kolleger ertende kaller for B-laget. Vi følger henne når hun i hver episode løser enkeltstående drapsgåter i nåtid, samtidig som vi får se at hun 15 år senere nøster opp i sitt livs viktigste krimsak. Hver episode gir et puslespill av gåter. Det er nemlig slik at livet leves forlengs, men forstås baklengsa. I biter.

Premiere på NRK søndag 6. september.


web-grafikk-atlanticcross

Atlantic Crossing

En av NRKs storsatsinger denne høsten tar utgangspunkt i historien om kronprinsesse Märthas flukt til USA under 2. verdenskrig og hennes personlige og politiske oppvåkning. I USA får hun et nært forhold til Franklin D. Roosevelt og hun griper muligheten til å påvirke presidenten på et tidspunkt da de allierte desperat trenger USAs hjelp i kampen mot Hitler.

Kommer på NRK i oktober.

Meny