Hverdagen kan oppleves vel stressende innimellom og gå på hukommelsen løs. Nå finnes det teknologi som hjelper deg å trygge hjemmet ditt, selv når du ikke er der.
Smarte hjem er både rimelig, enkelt og raskt å komme i gang med. Med en “hjelpende hånd” hjemme, blir hverdagen litt tryggere – og litt mindre stressende.

I en travel hverdag hvor det er tusen ting å huske på, kan en liten glipp gi store konsekvenser. Husket du for eksempel å låse døren i morges? Skrudde du av kaffetrakteren før du gikk? Har ungene dine kommet trygt hjem fra skolen? Bekymringene begynner å melde seg.

Dette er noe vi kan hjelpe deg med:

#1: Få full oversikt over hjemmet ditt til enhver tid via mobilen 

Med løsningen til Hitch får du full oversikt over din hjemmeteknologi via vår app. I appen setter du opp faste rutiner på hva som skal skje i hjemmet ditt på gitte klokkeslett, eller når du f.eks låser døren. På den måten styres hjemmet ditt uten at du selv trenger å gjøre noe. Du kan selvfølgelig også overstyre rutinene og overvåke hva som skjer hjemme, når du selv er borte via appen.

#2: Full kontroll på hvem som kommer og går når du ikke er hjemme 

Med sensorer og kamera, får du varsling på mobilen om når barna kommer hjem fra skolen, eller når de drar på trening. Snart* kan du få kontroll på når håndverkeren eller hushjelpen låser seg inn. Du vil også ha muligheten til å sjekke status i appen og enkelt låse døren hvis du glemte det – uten å måtte dra hjem igjen.

#3: Ikke åpne for “hvem som helst” 

Svindling på dører forekommer oftere enn man tror, særlig av eldre. Med kamera og høyttalere koblet til ringeklokken kan du enkelt se og kommunisere med den som ringer på uten at du trenger å lukke opp døren.

#4: Skru av og på lys og elektroniske “duppeditter” via mobilen 

Elektroniske duppeditter er en annen klassisk kilde til bekymring. Strykejern, komfyr, rettetang, kaffetrakter – ble de skrudd av eller ulmer det til full tenning og utrykning av brannvesenet? Disse bekymringene kan enkelt avkreftes med vår hjemmeteknologi.

Ved å bruke smartplugger får du full kontroll på alle elektriske apparater. De slås enkelt av og på direkte i appen. I tillegg kan du overvåke strømforbruket.

#5: Eldre kan bo lengre hjemme 

Kanskje har du sett reklamen til Telenor som viser hvordan eldre kan bo lengre hjemme ved hjelp av smarthus (og et godt bredbånd)? Mange installerer løsningen hos eldre, slik at de nærmeste kan føle seg trygge på at den eldre ikke har falt ut av sengen i løpet av natten, eller at uvedkommende kommer seg inn i huset.

#6: Sikre hjemmet ditt mot innbrudd

Å være trygg er viktig for både kropp og sinn. Ved å ta i bruk våre løsninger kan dine bekymringer bli færre. Du kan enkelt forsikre deg om at dører og vinduer er låst, og samtidig følge med på kamera om noe skulle skje. Brannalarm kan også knyttes opp til ditt smarthus. Hvis alarmen skulle gå, kan du også velge å få varsel i appen.

#7: Sikre hjemmet ditt mot brann 

På samme måte som du kan sikre hjemmet ditt mot innbrudd, kan du også sikre det mot brann. Røyksensorer og kamera vil raskt fange opp brann og varsle deg via appen. Med smartplugger reduseres risiko for brann ved at elektriske duppeditter skrus av automatisk, ref. punkt 4.

#8: Skap et trygt hjem – også for de firbente 

Hvordan har kjæledyret ditt det når du er på jobb? Enten om det er i fjøset, i hundegården eller i boligen, kan Hitch hjelpe deg med å overvåke det som skjer, selv når du ikke er der.

Vi mener at våre løsninger kan bidra med å senke hverdagsstresset og samtidig øke tryggheten i hjemmet ditt. Det er utrolig enkelt å komme i gang, og hva er vel viktigere enn et trygt hjem og et roligere sinn?

Kontakt oss for hvilke produkter du trenger og bestill en god nattesøvn med Hitch.

*Produkt kommer første halvår 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny