Kjære Bruse-kunde!

Tradisjonen tro kommer en julehilsen og en liten update på hva som har skjedd hos oss gjennom året. Her er noen av høydepunktene.

Vi har blitt egen Altibox-partner 🎉
Fra 1. august ble vi en selvstendig Altibox-partner. Dette betyr at vi håndterer alt i egen organisasjon i tett samarbeid med Altibox.

Hva har dette å si for deg som kunde?
Det blir enda tydeligere for deg at det er vi som er din lokale tjenesteleverandør. Når du kontakter oss på telefon, e-post eller via sosiale medier, er det alltid vårt lokale kundesenter som svarer deg eller som følger opp saken.
Utenfor vår åpningstid (15:30 – 08:00) er Altibox kundeservice tilgjengelig – kundeservice alle dager, hele døgnet.

Lansert Bruse SOL
Egenprodusert strøm. Helt enkelt.
Vi tilbyr nå solcellepanel hjemme, på hytta eller på næringsbygg.

Blitt et større team 😍
Vi har ansatt flere og er nå en dyktig gjeng på 26 ansatte. Vi holder på med rekruttering av flere.

1400 nye kunder på fiber med Altibox-tjenester i 2022. Vi har nå ca 7800 Altibox kunder.


Bruse skal bidra til å bygge Norges raskeste 5G-nett

Ice bygger nå 3900 nye basestasjoner, og oppgraderer over 3200 basestasjoner. Erfarne infrastrukturutbyggere som Bruse vil få en sentral rolle i utbyggingen.

«Som medeier i Tårnselskapet styrker vi vårt bidrag til at alle i Norge får tilgang til høyhastighetsnett», sier daglig leder Svein Solhjell i Bruse.

Altibox og TV 2 med ny langsiktig avtale!

Sju måneder uten TV 2-innhold på Altibox-skjermene er lenge, og vi er både takknemlige for og imponerte over tålmodigheten deres!

Vi er glade for at Altibox har greid å komme frem til en langsiktig avtale som både ivaretar valgfriheten og sikrer at de som savnet TV 2 har fått innholdet tilbake. TV 2`s kanaler kom tilbake igjen den 28. oktober.

Bruse SOL

Vi tilbyr nå solcellepanel hjemme, på hytta eller på næringsbygg.

Vi har leverandører som har vært i markedet svært lenge og som har produkter tilpasset norske forhold. Vi er klare for å starte opp med montering av solcelleanlegg fra våren 2023.

Har du behov for finansiering, har vi inngått et samarbeid med SpareBank 1 Hallingdal Valdres.

Meny