Uansett om du foretrekker tradisjonell TV eller strømmetjenester, er det bare å forberede sofaen på at du kommer til å sitte der noen timer i høst. Utvalget av gode tv-serier er nemlig større enn noensinne! Hva skal du se? Se utvalget her.

NRK:
Om du har den nyeste dekoderen vår, er NRK TV og NRK Super sine rikholdige arkiv integrert i tv-portalen. Du finner begge arkivene ved å trykke på Altibox-knappen på fjernkontrollen og scrolle bortover til du ser NRK-logoene. Har du en annen dekoder, finner du NRK TV her ›.

”Lovleg”

Savner du ”SKAM”? Da er dette serien for deg, skal vi tro kritikerne. Gunnhild er 15 år og flyttar til Sandane for å begynne på Firda VGS. Hun flyttar inn i et hybelhus sammen med Sara, Alex og Peter. Ny episode sendes hver torsdag kl. 22:00 på NRK TV.

”17”

Det er snart sommerferie og alt er som det pleier å være for 17 år gamle Abdi. Men det han ikke vet, er at om 17 dager kan livet hans bli snudd på hodet.

Søndag 09. september på NRK TV.

”Vanity Fair”

Becky Sharp vokser opp i den fattige delen av London. Hun vil ut av et liv i fattigdom og begynner å klatre opp den sosiale stigen sammen med sin beste venn.

Søndag 16. september på NRK TV.

TV 2:
De fleste av TV 2s kanaler er en del av ditt faste innhold. Dette betyr at du ikke trenger å bruke poeng om du ønsker å se på TV 2, TV 2 Livsstil, TV 2 Zebra eller TV 2 Nyhetskanalen. Om du ønsker TV 2 Humor eller TV 2 Sportskanalen kan disse velges inn i ditt innhold på Mine sider.

Tv 2 har allerede startet med premierer på flere store og folkekjære titler som ‘Skal vi danse’, ‘Idol’, ‘Jakten på kjærligheten’ og ‘Matkontrollen’. Om du har den nyeste dekoderen vår, kan du trykke deg inn i  programarkivet og finne alle  Tv 2s programmer en uke tilbake.

”Younger” – Sesongpremiere!

Liza kommer tilbake til Empirical i håp om at ting er som de pleide, men Charles annonserer et nytt prosjekt som får frem flere ubehagelige åpenbaringer.

Mandag 10. september kl. 22.30 på TV 2 Livsstil.

”Bloggerne” – Sesongpremiere!

I den niende sesongen får vi følge to nye profiler; Caroline Berg Eriksen og Stina Marie Bakken. Jørgine ”Funkygine” Vasstrand, Julianne ”Pilotfrue” og ektemannen Ulrik Nygård, og Anniken ”Annijor” Jørgensen, Anne Brith Davidsen og Kristine ”Krisssy” Ullebø er også med. Vi følger deres hverdag i tykt og tynt, og får et innblikk i livet bak bloggefasaden. Vi blir med på en reise gjennom både forelsker og kjærlighetssorg, barnløshet og fødsler, alltid tett på og ekte.

Mandag 10. september kl. 21.30 på TV 2 Livsstil.

”Unge foreldre” – Premiere!

I ”Unge Foreldre” møter vi unge par som filmer seg selv i en hektisk hverdag. Vi får være med på oppturer og nedturer når disse barnefamiliene åpner dørene for å gi et innblikk i hvordan de takler foreldrerollen.

Mandag 10. september kl. 22.00 på TV 2 Livsstil.

TVNORGE:
De fleste av Discovery’s kanaler er en del av ditt faste innhold. Dette betyr at du ikke trenger å bruke poeng om du ønsker å se på TVNorge, MAX, FEM, VOX, TLC eller Discovery Channel. Om du ønsker Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery eller alle Eurosport-kanalene, kan disse velges inn i ditt innhold på Mine sider.

“71 grader nord” sesong 20!

I jubileumssesongen sendes 71° nord dobbelt så ofte, med to ukentlige episoder. Det åpner for flere fantastiske scener fra norsk natur, og seerne får også se mye mer av dramatikken som utspiller seg internt i gruppa når ekspedisjonen drar seg til. Med mange sterke personligheter blant deltakerne, vil det garantert slå gnister på veien nordover.

De 14 deltakerne stiller med svært ulik turerfaring, og på den lange veien mot Nordkapp skal de blant annet gå til fots, padle, klatre, sykle, gå på ski og kjørehest og kjerre. Det blir brevandring, og også en tur innom det harde klimaet på Svalbard og den eksotiske Bjørnøya, som få mennesker får besøke. Underveis må de jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.

Tirsdag 11. september kl. 20.30 på TVNorge.

”Else om: Selvmord”

Else Kåss Furuseth vet godt hvordan det føles når noen man er glad i velger å begå selvmord. I sin nye programserie skal hun prøve å forstå hvorfor så mange mennesker ser døden som en løsning på sine problemer. Målet hennes er å lage en serie om selvmord som gir deg lyst til å leve. Hvert år er det fire ganger flere som dør i selvmord enn i trafikken, men vi hører ikke så mye om disse dødsfallene. Gjennom fire programmer skal Else møte pårørende og overlevende for å lære mer om hvem det er som tar livet sitt og hvorfor de gjør det.

Mandag 10. september 2018 kl. 21.30 på TVNorge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny