Mamma og pappa surfer. Gutta spiller og laster opp store filer, mens storesøster chatter og strømmer musikk. Alt skjer samtidig. Og bredbåndet har våknet til nok en knallhard arbeidsdag.

Historien om Altibox er på mange måter historien om hvor viktig internett er blitt for oss alle. Da Altibox startet i 2002 var de sikre på at nettbruken ville vokse kraftig, derfor bestemte Altibox at alle kunder skulle ha 100% fiber med uslåelig kapasitet og hastighet. Den gang satte Altibox seg et mål om 28.000 kunder innen 2017. Våren 2018 passerte Altbox 500.000 – som alle er rustet for morgendagens muligheter og utfordringer.

ALTIBOX-KUNDER I FØRERSETET
For mulighetene og utfordringene går hånd i hånd når vi snakker om fremtiden. Norge er i verdenstoppen når det gjelder å ta i bruk ny teknologi – og Altibox-kundene sitter i førersetet. Nettbruken øker i snitt med 40 prosent i året, men hos Altibox har vi sett en økning så høy som 100 prosent blant våre kunder de siste 12 månedene.

LIKE VIKTIG SOM STRØM OG VANN
Jo flere nettbrett, mobiler, datamaskiner, smarttv-er, spillkonsoller, internett-radioer og andre duppeditter som blir tatt inn i hjemmet, jo mer krever det av bredbåndet ditt.
I dag er rask netttilgang en like viktig del av en moderne bolig som strøm og vann. Nå smelter også tv og internett sammen, og i tiden som kommer handler det bare om to ting:
Kapasitet og hastighet nok til at alle kan strømme, surfe, spille, laste opp og laste ned – samtidig. Uten at opplevelsen blir negativt påvirket av det. Den opplevelsen kan Altibox levere som ingen andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny