Altibox inngikk nylig en ny avtale med Discovery Networks, som huser en haug med kanaler, blant annet Discovery Channel, TLC og VOX. Før hørte den trioen til blant de faste kanalene på Altibox TV. Men fra 8. januar ble de brått valgfrie. 

Jepp! Det stemmer. Valgfrie. Så hvordan påvirker det deg?

Disse kanalene vil fortsatt være inkludert i tv-pakken for de aller fleste kundene, men en har nå anledning til å velge bort kanalene hvis de ikke skulle være av interesse.  Den nye Discovery-avtalen har gjort at følgende kanaler har fått en poengverdi, i stedet for å være en fast kanal man ikke kan velge bort.

TLC – 2 poeng

Discovery Channel – 2 poeng

VOX – 3 poeng

Lurer du på noe mer? Sjekk spørsmål og svar i menyen under:

Jeg har negativ saldo inne i “Velg ditt innhold”. Vil jeg bli belastet for dette?
Nei. Hvis du har brukt opp hele poeng-potten din på strømmetjenester og kanaler allerede, vil du kanskje se at du står med minuspoeng neste gang du logger inn på ‘Mine sider’ for gjøre endringer på tv-pakken. Du vil ikke bli belastet for en negativ poengsaldo. Eneste konsekvens med negativ saldo er at man ikke kan utføre endringer i ‘Velg ditt innhold’ før man havner i balanse igjen med poengene. For å gjøre endringer må du stå med null eller pluss-poeng for å kunne lagre endringene.

Nå mister jeg tre av de faste kanalene jeg har hatt i min tv-pakke. Vil disse erstattes med annet fast innhold?
Vi ønsker mest mulig valgfrihet for kundene, slik at de kan velge det meste av innholdet i tv-pakken selv. Selv om vi ønsker størst mulig valgfrihet, kan det likevel forekomme at det legges til nytt innhold under faste kanaler når vi inngår nye avtaler med innholdsleverandører. Før jul ble f.eks. TV6 inkludert som en fast kanal. Vi er jevnlig i dialog med innholdsleverandører for å oppdatere avtaler, og da kan det forekomme endringer på innholdet. I disse diskusjonene er det viktig for oss å sørge for at vi kan tilby et produkt med konkurransedyktig pris og størst mulig valgfrihet til de som velger Altibox TV.

Har du tv-pakken TV Start gjennom en borettslags-avtale eller hytteabonnement med valgfrihet, og mistet tilgang til disse kanalene?
Da kan du logge inn på ‘Mine sider’ og velge inn igjen de kanalene du savner.

 

Meny