Altibox-appen for Apple TV 4 og 4K er nå lansert. Det betyr at kunder med nye Altibox TV får enda en ny måte å se tv-innholdet sitt på.

Se opptakene hvor du vil

I den nye appen er det mulig å se kanalene dine hvor og når du vil, starte programmer forfra og spole opptil seks timer tilbake på de fleste kanaler.

Du kan sette dine favorittprogrammer i opptak og når som helst se dem akkurat der det passer deg best. Enten det er på barnerommet, i kjellerstua eller på hytta. Med Altibox-appen på Apple TV kan du nå se Altibox TV både i og utenfor hjemmet.

Det betyr at du kan ta med deg din Apple TV og det meste av ditt tv-innhold dit du ønsker, så lenge du har tilgang til internett.

Mer innhold kommer

Appen oppdateres fortløpende med mer funksjonalitet og innhold. Både programarkiv, tv-guide og direktetilgang til strømmetjenester som HBO, ABC Studios og Disney via appen er under utvikling.

Utvalget av tv-kanaler avhenger for øvrig av tv-abonnement og valgt innhold, og som vanlig vil innholdsrettigheter begrense kanalutvalget utenfor hjemmenettverket. Det betyr at enkelte programmer og tv-kanaler bare kan vises når du er hjemme. Det er av samme grunn kun mulig å bruke Altibox på Apple TV når du oppholder deg i Norge.   

Har du ikke vår nye tv-løsning enda? Sjekk den ut her!

Slik logger du på Apple TV:
  • Du blir automatisk pålogget når du er tilkoblet ditt hjemmenettverk
  • Utenfor hjemmet kan du logge på med ditt brukernavn og passord
  • Når du er innlogget har du tilgang til dine valgte tv-kanaler og opptak, men du kan også bruke appen uten å logge inn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny