Med den nye tv- og strømmeboksen Altibox TV Modell A får Aleksander Takle (28) Netflix rett inn i tv-portalen med den samme fjernkontrollen som han bruker til andre tv-kanaler og strømmetjenester fra Altibox.

– Med Netflix som en del av Altibox-tilbudet løfter vi kundeopplevelsen enda et hakk, og vi er glade for å gi våre kunder muligheten til å få den beste underholdningen hos oss. Vi er også veldig stolte over å være de første i Norge som tilbyr Netflix gjennom poengsystemet, sier produktsjef for underholdning hos Altibox, Thor Odin Solsem.

Altibox er faktisk så stolte at de ba Izabell og Kriminell Kunst om å lage en ny versjon av Papirhuset-låta Bella Ciao til lanseringen. Se resultatet lenger ned i saken!

For å få tilgang til Netflix med Altibox må du ha deres nye tv- og strømmeboks, Modell A. Denne boksen gir deg både større valgfrihet og bedre anbefaling av innhold. Du kan også bruke dekoderen trådløst, og ta den med deg på hytta.

Les mer om den nye tv- og strømmeboksen her!

Lever opp til navnet

En av dem som skaffet seg boksen raskt etter lansering, er Aleksander Takle (28), som er kunde hos Altibox-partner Bergen Fiber. Han setter stor pris på muligheten til å få Netflix integrert i Altibox.

– Nå lever Altibox virkelig opp til navnet sitt – endelig har jeg alt i boks av strømmetjenester. Det er deilig å slippe mange ulike bokser og fjernkontroller. Nå får jeg alt jeg trenger av underholdning med én fjernkontroll.

 

Stor frihet

Takle benytter flittig poengsystemet til Altibox, og bytter gjerne om på valgene sine flere ganger i måneden.

– Det er veldig fint med så stor frihet. Med poengene til Altibox kan jeg enkelt bytte mellom ulike tjenester. En dag vil jeg kanskje se en fotballkamp på en sportskanal, mens jeg neste dag velger inn Disney Channel fordi jeg får besøk av nevøen min.

– Og om jeg har problemer med noe, får jeg alltid rask hjelp via Altibox sin chat. Derfor kan jeg trygt anbefale Altibox til både venner og familie. Dette er like enkelt enten du er 20, 50 eller 70 år.

 

Stadig i utvikling

Solsem forteller at det er viktig for Altibox å tilby kundene et godt underholdningstilbud.

– Målestokken for hva som er en god kundeopplevelse innen underholdning er definitivt i endring. Derfor må vi ta vare på det brukerne våre liker med tjenesten vår i dag, samtidig som vi utvikler oss og forbedrer og forenkler underholdningsopplevelsen.

– Det betyr at vi gir kundene tilgang til variert og spennende innhold, samtidig som vi gjør det oversiktlig og enkelt å finne frem til det innholdet en ønsker å se, legger han til.

 

Se Izabell og Kriminell Kunst tolke Papirhuset-låta

Netflix er i boks hos Altibox – for alle med den nye tv- og strømmeboksen Modell A. Som en del av lanseringen ble Izabell og Kriminell Kunst spurt om å lage en unik versjon av Papirhuset-låta «Bella Ciao».

Resultatet ble utrolig kult, sjekk ut 👇

 


Dette får du med den nye tv- og strømmeboksen:

All underholdning samme sted, både kanaler og strømmetjenester som Netflix, Viaplay, TV 2 Play og mye mer.

Last ned appene du ønsker fra Google Play-butikken, for eksempel Spotify og spill.

Mulighet for trådløs tilkobling.

Flyttbar tv-dekoder, bruk den både hjemme og på hytta.

4K-UHD-støtte og innebygget Chromecast.

Start forfra, opptak, pause.

Har du allerede tv-dekoder fra Altibox, står du fritt til å velge om du vil bytte ut tv-dekoderen du har i dag, eller om du vil ha den nye i tillegg og bruke dem samtidig. Etableringsgebyr tilkommer, og vil variere ut ifra hva du velger.

 

Meny