Borte bra, men hjemme best, heter det. Men det hjelper om du kan ta med TV-en på tur. Gladnyhet: Endelig kan du se på Altibox TV i hele EU. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen og trykke «Spill av». God ferie!

Ny lovgivning gjør at Altibox endelig kan åpne de fleste av sine kanaler til kunder som er på reise i Europa. Du trenger ikke gjøre noen verdens ting, bortsett fra å laste ned riktig app på mobil og nettbrett.

Finn din app her >

Vil du ‘se TV’ på pc eller mac, logger du deg bare inn på tv.altibox.no hvis du har nye Altibox TV eller på tvoveralt.altibox.no om du har et eldre abonnement.

Mer kos på reisen
Alle kanalene som er tilgjengelig for deg utenfor hjemmet i Norge, vil du nå også ha tilgang til gjennom Altibox- eller TV Overalt-appen. Følg Tour de France på Eurosport mens du venter på flyet. Ta en pause fra solen med siste nytt på Dagsrevyen. Få god musikk på VH1 Classics ved bassenget. Kos deg med ‘The Handmaid’s Tale’ på HBO Nordic i hotellsenga før det er natta.

Få oversikt over hvilke kanaler som er tilgjengelig utenfor hjemmet her >

God ferie!

PS: Nå kan du også ta med deg et lite stykke Norge på reisen – vår nye kostnadsfrie strømmetjeneste ‘Godt norsk‘ er nemlig tilgjengelig i den nye appen.

Meny