Er du typen som sjekker IMDb-scoren før serien rulles i gang, vil du elske Amazon Prime Video. Strømmetjenesten er nemlig proppfull av kvalitetsserier og filmer. Og nå finner du den under ‘strømmetjenester’ i Altibox-universet.

Med over 100 millioner abonnementer, kvalitetsserier og filmer, og egne eksklusive produksjoner, har Amazon Prime Video en sterk posisjon i strømmemarkedet. Men her til lands har ikke seriekjempen vært særlig kjent. Nå er vi sprekkstolte over å gi deg tilgang til tjenesten – og alt det fantastiske innholdet. Ja, for vi er faktisk eksklusiv distributør av Amazon Prime Video blant norske underholdningsleverandører!

Finn din nye favorittserie

Mørke kvelder og dystert vær blir brått hyggelige med noe fengende på skjermen. Amazon Prime Video er ekspert på originalserier, som høster god kritikk og høy IMDb-score. Oppdag en splitter ny strømmefavoritt i en av strømmetjenestens originalserier: Vi snakker Reese Witherspoon, Emmy-vinnere, spenning, romantikk og drama.

Men tjenesten har mer enn bare egne produksjoner. Kult-klassikeren Buffy the Vampire Slayer og gode, gamle Dawson’s Creek, herlige dramaserier som Nashville, Parenthood og This is Us, prisbelønte favoritter som Mad Men, The Good Wife, Downton Abbey, og mange flere. I tillegg ser du et bredt utvalg film, og massevis av gøy til de yngste.

Prime Video oser av kvalitet og serie-snakkiser. Gled deg!

Syv Amazon Prime Video-favoritter til mørke høstkvelder
Dette er nyttig å vite:

Prime Video kan ikke velges inn med dine tv-poeng. Du blir kunde hos Amazon, men kan bruke strømmetjenesten i Altibox-universet. Det er ikke bindingstid på Prime-abonnementet.

For å bruke strømmetjenesten, følg punktene under, og ha en pc eller et nettbrett og et betalingskort tilgjengelig under prosessen: 

1. Velg Strømmetjenester på hovedmenyen på dekoderen din.

2. Naviger deg frem til “Prime Video”, klikk på ikonet og trykk “logg inn”.

3. Videre følger du instruksjonene på skjermen, til du er i mål.

65,- mnd. Prisen er uten binding, men 1 full måned belastes per nye påbegynte måned.
Alle nye kunder tilbys en 7-dagers gratis prøveperiode.

Ja. Merk at første gang du logger inn på dekoderen får du opp en kode som må settes inn i en nettleser for å koble sammen ditt eksisterende abonnement med appen. Amazon Prime-appen på Altibox TV er Amazon sin standard Android-app.

Kontoen din hos Amazon Prime er personlig og per dags dato kan du spille av tre strømmer samtidig.

Ja. Amazon Prime har egen app til mobil og nettbrett. På web ser du innholdet ved å logge inn på primevideo.com.

Mest sannsynlig er ditt internett satt opp med såkalt ‘bromodus’, som er vår anbefaling ved installasjon av Google-nettverket. Du har altså ikke gjort noe feil. Men hvis du ønsker tilgang til Amazon Prime Video på dekoderen, og fortsatt beholde stabiliteten i ditt wifi-nettverk, følg guiden under.

Slik gjør du:

  1. Logg inn på ‘Mine sider’
  2. Velg fanen ‘nettverksinnstillinger’ og slå av bromodus (…og ikke få panikk nå, for nettet vil gjerne forsvinne i et lite minutt mens hjemmesentralen din restarter seg selv)
  3. Nå leser du kanskje i tekstboksen at wifi-instillingene må slås på? Som regel stemmer dette, men ikke i dette tilfellet. Lukk derfor beskjed-vinduet, og dropp å utføre endringen.
  4. Start wifi-routeren din, og alle enheter som er tilknyttet ditt trådløse nettverk på ny.

Amazon Prime skal nå fungere på din tv-dekoder, og det trådløse nettverket ditt skal fungere som normalt.


Om Amazon Prime Video
  • Strømmetjeneste full av kvalitetsinnhold, nå tilgjengelig under ‘Strømmetjenester’ på Altibox-dekoderen
  • Ved første innlogging rutes du videre fra dekoder, og registrerer deg som kunde hos Amazon

Slik får du tilgang

  • Følg steg-for-steg guiden under serieanbefalingene ved første innlogging
  • Tjenesten koster kr. 65,-/mnd, og er ikke en del av vårt poengsystem
  • Nye kunder får en 7 dagers kostnadsfri prøveperiode ved registrering
Meny