Elsker du norske serier? Da bør du følge med på TVNorge i tiden fremover. Her kommer nemlig nyheter og gamle favoritter som perler på en snor i 2020.

web-grafikk-nestesommer
Neste sommer – sesongpremiere 26/1, 21:30

Det blir gjernsyn med Per Ivar og Eva, Terje og Anki, og resten av gjengen som vil nyte sommerferien på hytta ved sjøen. Men ting går sjelden helt etter planen… Vi har ledd oss i hjel av gjengen i seks sesonger allerede, men er lynklar for mer!


web-grafikk-aldrivoksen
Aldri voksen – premiere 26/1, 22:00

En vennegjeng fra ungdomstiden er alle blitt tenåringsforeldre. Med store barn i huset møter de plutselig sitt eget ungdoms-jeg i døra.


web-grafikk-heltperfekt
Helt perfekt – sesongpremiere 26/1, 22:30

Thomas Giertsen i rollen som ‘seg selv’ byr på nok en sesong av kleine situasjoner, misforståelser og små og store irritasjoner fra hverdagen på Oslos beste vestkant. Kjente nordmenn dukker hyppig opp i roller som mer eller mindre fordelaktige varianter av seg selv…


web-grafikk-gift
Gift ved første blikk – sesongpremiere 27/1, 20:30

Ny runde med vågale gifteklare deltakere som sier «ja» uten å ha møttes på forhånd. I eksperimentet skal de bo og leve sammen som ektefeller, samtidig som de skal bli kjent og tilslutt avgjøre om de velger å bli i ekteskapet.


web-grafikk-janthomas
Jan Thomas søker drømmeprinsen – premiere 27/1, 21:30

Med Synnøve Skarbø som programleder jakter Jan Thomas drømmeprinsen i nydelige omgivelser. Klarer noen å vinne hjertet hans?


web-grafikk-brille
Brille – sesongpremiere 28/1,  21:30

Einar Tørnquist tar over stafettpinnen og leder humorshowet som er en skjønn sammensmelting av humor og vitenskap, med festlige gjester og fun-facts.


web-grafikk-almaas
Praktisk info – sesongpremiere 30/1, 21:30

Jon Almaas disker opp med ny sesong fylt av praktisk info som du ikke visste at du trengte…


Se det du vil, når du vil:

Meny