Storfilmen ‘Tom Clancy’s Without Remorse’ er nå tilgjengelig eksklusivt hos Amazon Prime Video! Og du har også 4500 andre filmer og serier å velge blant der.

Gratisprøve på Amazon Prime Video

‘Tom Clancy’s Without Remorse’ er en Amazon Original, som vil si at du nå kun kan se den med Prime Video. Du finner Amazon Prime Video under ‘Strømmetjenester’ på din Altibox TV – og nevnte vi at du får en syv dagers uforpliktende prøveperiode hvis det er din første gang på Prime?

Bestill nå >

4000 filmer, 500 serier

Du bør definitivt ta en kikk på hva Prime Video har å by på. Her finner du nemlig nesten 4500 tv-serier og filmer å velge blant! Det er jo egentlig altfor mange, så for å gjøre det enklere har vi noen gode tips å dele med deg: Den helt ferske ‘Without Remorse’ pluss noen serier og filmer du vil like hvis du liker den:


Dette er nyttig å vite:

Hvordan får jeg Amazon Prime Video på dekoderen min? Prime Video kan ikke velges inn med dine tv-poeng. Du blir kunde hos Amazon, men kan bruke strømmetjenesten i Altibox-universet. Det er ikke bindingstid på Prime-abonnementet.

For å bruke strømmetjenesten, følg punktene under, og ha en pc eller et nettbrett og et betalingskort tilgjengelig under prosessen: 

1.Velg Strømmetjenester på hovedmenyen på dekoderen din.

2. Naviger deg frem til “Prime Video”, klikk på ikonet og trykk “logg inn”.

3. Videre følger du instruksjonene på skjermen, til du er i mål.

Hvor mye koster Amazon Prime Video? 65,- md. Prisen er uten binding, men 1 full måned belastes per nye påbegynte måned. Alle nye kunder tilbys en 7-dagers gratis prøveperiode.

Jeg har et Amazon Prime Video-abonnement fra før. Kan jeg bruke dette hos Altibox? Ja. Merk at første gang du logger inn på dekoderen får du opp en kode som må settes inn i en nettleser for å koble sammen ditt eksisterende abonnement med appen. Amazon Prime-appen på Altibox TV er Amazon sin standard Android-app.

Hvor mange skjermer kan jeg se på samtidig? Kontoen din hos Amazon Prime er personlig og per dags dato kan du spille av tre strømmer samtidig.

Kan jeg se Amazon Prime på app og web? Ja. Amazon Prime har egen app til mobil og nettbrett. På web ser du innholdet ved å logge inn på primevideo.com.


Slik får du tilgang

 

 

 

Meny