Ny Altibox TV-løsning? Her er noen smarte triks!

Blogg

Vi håper du er fornøyd med den nye TV-løsningen din, og nyter krystallklart bilde og fordeler som å starte programmer forfra, se offline og ta opp flere programmer samtidig. I tillegg til dette, finnes det en rekke tips og triks som gjør TV-opplevelsen din enda bedre. Disse kan du finne i ‘Innstillinger’ i menyen, men enda lettere er det å bruke triksene under.

Bruk én fjernkontroll
Visste du for eksempel at du kan bruke Altibox-kontrollen til de vanligste funksjonene som du hittil har trengt TV-kontrollen til? Trykk på power-knappen øverst til høyre,‘Ja, velg tv-modell’ og følg instruksjonene – så vips, kan du både styre volum, velge kilde og skru TV-en av og på med én og samme fjernkontroll.

Slipp å lete
Har du sett et opptak, program fra arkivet eller en film du har kjøpt, men ikke rakk å se ferdig? Ikke bruk tid på å lete de fram igjen. Velg ‘Mitt innhold’ i menyen, finn dine påbegynte programmer og trykk ‘fortsett å se’.
I ‘Mitt innhold’ kan du også lagre favorittprogrammer og -kanaler. Ser du noe du liker, trykker du bare på hjerteknappen på fjernkontrollen. Enkelt og greit.

Enkel tilgang til mer av det beste
Ser du en serie og tenker ‘Wow, dette var bra!’, kan du ha glede av å trykke på høyreknappen på fjernkontrollen. Her finner du en enkel oversikt som viser om det finnes flere episoder i programarkivet, om neste sesong er tilgjengelig i Altibox Film og Serier og om du har opptak av serien. Her kan du også starte programmet forfra, og skulle du ønske å sette på opptak, tar TV-en opp fra start.

Hold oversikt over opptakene dine
Når du tar opp programmer, vil du se at opptaksmenyen har ei linje som heter ‘Slett automatisk’. Nye Altibox TV har nemlig en ryddehjelp som sletter opptak etter 80 dager. Du står helt fritt til å ta vare på opptakene så lenge du vil, men da må du velge ‘AV’ på ‘Slett automatisk’. Du kan gå tilbake og gjøre dette når som helst i ‘Mine opptak’. På den måten får du en ryddig oversikt over opptakene dine.

HBO Nordic flytter inn i TV-en
Kunne du tenke deg å se filmer og serier på HBO Nordic uten å svitsje mellom bokser og tjenester? Det kan alle med Altibox Medium-, Standard- eller Pluss-pakke gjøre. Du kan enten bruke 40 av sine valgfrie poeng, og få HBO Nordic uten ekstra kostnad – eller kjøpe abonnement via Altibox. Uansett vil HBO Nordic være en del av Altibox-universet på TV-en.

Slipp scrolling
Trykker du opp eller ned på fjernkontrollen, får du opp miniguiden. Her er hele kanalutvalget, og mest sannsynlig er ikke alle like aktuelle for deg. Trykker du så på hjerteknappen på fjernkontrollen, kan du velge å se kun de kanalene du har valgt som favoritter. En kortere, enklere og mer relevant oversikt. Og husk: favorittene velger du ved å trykke på hjerteknappen, og samlingen din finner du i ‘Mitt innhold’.

Lykke til med å teste ut alle mulighetene i nye Altibox TV!

Related Posts

Ingen treff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Meny