Premier League er snart i gang igjen, og da er det Viaplay Group som har rettighetene til å sende kampene. I den forbindelse har vi signert en ny, langsiktig avtale, som blant annet innebærer at du kan kjøpe sportspakker med Premier League senere i sommer. Avtalen betyr også at du fortsatt får tilgang til kanalene TV3, TV6 og V4 og at du kan bruke poeng til å velge inn V sport og Viaplay Film & Serier i lang tid fremover.

– Vi er svært glade for å fortsette det gode samarbeidet vårt med Viaplay. Avtalen sikrer tilgang til innhold fra en av de sterkeste aktørene på sport, serier og annen underholdning, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox. 

Se alle Premier League-kampene

Premier League blir muligens ekstra spennende neste sesong med norske Erling Braut Haaland på banen! For kr 649,- per måned kan du se alle Premier League-kampene, enten med kanalpakken V premium eller med strømmetjenesten Viaplay Total. Med begge pakkene får du også tilgang til annen sport som håndball, vintersport og Formel 1, i tillegg til strømmetjenesten Viaplay Film & Serier. Vi kommer tilbake med informasjon om de nye pakkene så snart de er på plass hos oss.

Flere sportspakker for færre poeng

Er du interessert i sport, men ikke så gira på å bruke alle poengene dine på én sportspakke? Over sommeren kommer vi til å tilby følgende kanaler og sportspakker som kan velges inn og ut med poeng:

  • V Sport Golf (25 poeng): En egen kanal kun til golf!
  • V Sport 1, 2 og 3 (20 poeng): Her kan du se allslags sport – både Formel 1, håndball, vintersport, FA-cupen, UEFA Europa League og Conference League med mer.
  • V Sport+ (5 poeng): Se amerikansk sport, motorsport, beachvolley, reportasjer og høydepunkt fra hele sportsverden.

Sjekk ut alle kanalene og strømmetjenestene du kan velge med poeng!