Her kan du se traileren til ‘Catch and Release’ – vår første originalserie som du kun ser hos Altibox. Premieren er allerede onsdag 1. desember i strømmetjenesten Godt Norsk!

Vi digger norsk innhold, og vi utvider derfor strømmetjenesten Godt Norsk med en ny originalserie! Snart kan du se de to første episodene av krimserien ‘Catch and Release’.

Har du ikke Altibox TV? Sjekk om du kan få her.

Hva handler ‘Catch and Release’ om?

Drapsalarmen går i en liten nordnorsk bygd da en pensjonert distriktslege blir funnet skutt og drept ved lakseelven. Filippa og Kaare i det lokale politiet settes på saken, men den sykmeldte politiveteranen Irja insisterer på å blande seg i etterforskningen. Hva er det hun leter etter? Og hvem er jenta som sees streifende gjennom skogen i utkanten av bygda?

Norsk desemberspenning

‘Catch and Release’ er produsert av tv-selskapet Shuuto Arctic og filminnspillingen har foregått i Nord-Norge med norske skuespillere. Serien består av åtte episoder á 45 minutter, som slippes to og to ukentlig i løpet av desember.

 

Se traileren  👇

 


Hva er Godt Norsk?

Godt Norsk er en strømmetjeneste med norske underholdningsskatter. Tjenesten er kostnadsfri for deg med Altibox TV-abonnement.

Meny